Pattinson_R_131109_316
VAMPIRSKA ROMANSA
Robert Pattinson i Kristin Stewart u vezi
13.11.2009. 0 Autor: Gloria

Obožavatelji tinejdžerskog hita “Twilight”, zavoljeli su film najvećim dijelom zbog kemije koja se na ekranu stvorila između glavnih glumaca, Roberta Pattinsona i Kristen Stewart. Očito se njihova romansa nastavila i iza kulisa snimanja. Catherine Hardwick, redateljica prvog nastavka, otkriva da su konstantna nagađanja da su zvijezde u vezi, ipak točna.

-U okvirima onoga što mi je Kristen povjerila direktno: ništa se nije dogodilo na snimanju prvog filma. Dugo joj je trebalo da dođe do toga da pokuša biti s njim – kaže redateljica. S druge strane, Kristen i Rob, koji su na turneji promoviranja filma New Moon, drugog nastvaka franšize, ostavljaju obožavatelje u nedoumici

Na londonskoj promociji u srijedu, američka glumica izjavila je kako podržava odluku svog lika da zaboravi vampira Edwarda i započne vezu s likom kojeg glumi Taylor Lautner.

-Da sam Bellina prijateljica savjetovala bih joj da prestane komplicirati i da bude s Jacobom – izjavila je Kristen, koja je s glumačkim kolegama provela par dana u Madridu prije predstavljanja filma u Njemačkoj.03.07.2015.
Courteney Cox i kćer Coco_00

Courteney Cox u šopingu s najdražom modnom savjetnicom

Slavna glumica poprilično je zauzeta planiranjem vjenčanja sa...

02.07.2015.
Victoria Beckham leaving LA for London

Victoria Beckham već razmišlja o karijeri trogodišnje kćeri

Slavna dizajnerica i bivša pjevačica otkrila je kako...

03.07.2015.
ulje_800

Želite li lijepu i zaštićenu kosu tijekom ljeta?

Obožavatelji tinejdžerskog hita "Twilight", zavoljeli su film najvećim…

0
komentara

Connect with Facebook