Pattinson_R_131109_316
VAMPIRSKA ROMANSA
Robert Pattinson i Kristin Stewart u vezi
13.11.2009. 0 gloria

Obožavatelji tinejdžerskog hita “Twilight”, zavoljeli su film najvećim dijelom zbog kemije koja se na ekranu stvorila između glavnih glumaca, Roberta Pattinsona i Kristen Stewart. Očito se njihova romansa nastavila i iza kulisa snimanja. Catherine Hardwick, redateljica prvog nastavka, otkriva da su konstantna nagađanja da su zvijezde u vezi, ipak točna.

-U okvirima onoga što mi je Kristen povjerila direktno: ništa se nije dogodilo na snimanju prvog filma. Dugo joj je trebalo da dođe do toga da pokuša biti s njim – kaže redateljica. S druge strane, Kristen i Rob, koji su na turneji promoviranja filma New Moon, drugog nastvaka franšize, ostavljaju obožavatelje u nedoumici

Na londonskoj promociji u srijedu, američka glumica izjavila je kako podržava odluku svog lika da zaboravi vampira Edwarda i započne vezu s likom kojeg glumi Taylor Lautner.

-Da sam Bellina prijateljica savjetovala bih joj da prestane komplicirati i da bude s Jacobom – izjavila je Kristen, koja je s glumačkim kolegama provela par dana u Madridu prije predstavljanja filma u Njemačkoj.30.04.2015.
TAMARA ECCLESTONE

Jednogodišnja kći Tamare Ecclestone voli šoping i lijepe torbe

Bogata nasljednica opčinjena je svojom djevojčicom i trudi...

30.04.2015.
Pamela Anderson

Pamela Anderson nakon razvoda bogatija za milijun dolara

Poznata glumica, zvijezda TV serije Spasilačka služba, i...

29.04.2015.
David_Schwimmer_00

Obiteljski izlazak Davida Schwimmera

Poznati glumac, zvijezda popularne TV serije Prijatelji, rijetko...

04.05.2015.
Nivea_800

VIDEO Znate li kako nas sunce vidi?

Obožavatelji tinejdžerskog hita "Twilight", zavoljeli su film najvećim…

0
komentara

Connect with Facebook