Pattinson_R_131109_316
VAMPIRSKA ROMANSA
Robert Pattinson i Kristin Stewart u vezi
13.11.2009. 0 gloria

Obožavatelji tinejdžerskog hita “Twilight”, zavoljeli su film najvećim dijelom zbog kemije koja se na ekranu stvorila između glavnih glumaca, Roberta Pattinsona i Kristen Stewart. Očito se njihova romansa nastavila i iza kulisa snimanja. Catherine Hardwick, redateljica prvog nastavka, otkriva da su konstantna nagađanja da su zvijezde u vezi, ipak točna.

-U okvirima onoga što mi je Kristen povjerila direktno: ništa se nije dogodilo na snimanju prvog filma. Dugo joj je trebalo da dođe do toga da pokuša biti s njim – kaže redateljica. S druge strane, Kristen i Rob, koji su na turneji promoviranja filma New Moon, drugog nastvaka franšize, ostavljaju obožavatelje u nedoumici

Na londonskoj promociji u srijedu, američka glumica izjavila je kako podržava odluku svog lika da zaboravi vampira Edwarda i započne vezu s likom kojeg glumi Taylor Lautner.

-Da sam Bellina prijateljica savjetovala bih joj da prestane komplicirati i da bude s Jacobom – izjavila je Kristen, koja je s glumačkim kolegama provela par dana u Madridu prije predstavljanja filma u Njemačkoj.01.09.2014.
jackson

Djeca Michaela Jacksona obilježila njegov rođendan

Povodom proslave 56. rođendana pokojnog Kralja popa Michaela...

01.09.2014.
Miley_Cyrus_00

Miley Cyrus još uvijek voli bivšeg zaručnika

Popularna pjevačica otkrila je da njeni osjećaji prema...

01.09.2014.
Jennifer_Lawrence_00

Procurile gole fotografije Jennifer Lawrence

Fotografije na kojima je slavna oskarovka gola ili...

29.08.2014.
Britney_Spears_00

Britney Spears ostavila nevjernog dečka

Slavna pjevačica ponovno je slobodna i uživa u...

0
komentara

Connect with Facebook