Pattinson_R_131109_316
VAMPIRSKA ROMANSA
Robert Pattinson i Kristin Stewart u vezi
13.11.2009. 0 gloria

Obožavatelji tinejdžerskog hita “Twilight”, zavoljeli su film najvećim dijelom zbog kemije koja se na ekranu stvorila između glavnih glumaca, Roberta Pattinsona i Kristen Stewart. Očito se njihova romansa nastavila i iza kulisa snimanja. Catherine Hardwick, redateljica prvog nastavka, otkriva da su konstantna nagađanja da su zvijezde u vezi, ipak točna.

-U okvirima onoga što mi je Kristen povjerila direktno: ništa se nije dogodilo na snimanju prvog filma. Dugo joj je trebalo da dođe do toga da pokuša biti s njim – kaže redateljica. S druge strane, Kristen i Rob, koji su na turneji promoviranja filma New Moon, drugog nastvaka franšize, ostavljaju obožavatelje u nedoumici

Na londonskoj promociji u srijedu, američka glumica izjavila je kako podržava odluku svog lika da zaboravi vampira Edwarda i započne vezu s likom kojeg glumi Taylor Lautner.

-Da sam Bellina prijateljica savjetovala bih joj da prestane komplicirati i da bude s Jacobom – izjavila je Kristen, koja je s glumačkim kolegama provela par dana u Madridu prije predstavljanja filma u Njemačkoj.20.10.2014.
Gwen_stefani_00

Stariji sin Gwen Stefani pazi na svog malog brata

Poznata pjevačica uživala je u obiteljskoj šetnji Los...

20.10.2014.
Kim_Kardashian_00

North West uživala u društvu bratića i sestrične

Kim Kardashian West (33) i Kanye West (37)...

20.10.2014.
Victoria_Beckham_00

Victoria Beckham boji se za svog najstarijeg sina

Poznata modna dizajnerica i bivša pjevačica boji se...

20.10.2014.
Libresse-Towels-800

Otkrij Libresse Roll.Press.Go™ inovaciju iz Libressea !

Obožavatelji tinejdžerskog hita "Twilight", zavoljeli su film najvećim…

0
komentara

Connect with Facebook