Pattinson_R_131109_316
VAMPIRSKA ROMANSA
Robert Pattinson i Kristin Stewart u vezi
13.11.2009. 0 gloria

Obožavatelji tinejdžerskog hita “Twilight”, zavoljeli su film najvećim dijelom zbog kemije koja se na ekranu stvorila između glavnih glumaca, Roberta Pattinsona i Kristen Stewart. Očito se njihova romansa nastavila i iza kulisa snimanja. Catherine Hardwick, redateljica prvog nastavka, otkriva da su konstantna nagađanja da su zvijezde u vezi, ipak točna.

-U okvirima onoga što mi je Kristen povjerila direktno: ništa se nije dogodilo na snimanju prvog filma. Dugo joj je trebalo da dođe do toga da pokuša biti s njim – kaže redateljica. S druge strane, Kristen i Rob, koji su na turneji promoviranja filma New Moon, drugog nastvaka franšize, ostavljaju obožavatelje u nedoumici

Na londonskoj promociji u srijedu, američka glumica izjavila je kako podržava odluku svog lika da zaboravi vampira Edwarda i započne vezu s likom kojeg glumi Taylor Lautner.

-Da sam Bellina prijateljica savjetovala bih joj da prestane komplicirati i da bude s Jacobom – izjavila je Kristen, koja je s glumačkim kolegama provela par dana u Madridu prije predstavljanja filma u Njemačkoj.04.03.2015.
Chris_Brown_00

Chris Brown postao otac prije devet mjeseci

Poznati reper dobio je svoje prvo dijete prije...

03.03.2015.
Ryan_Phillippe_00

Ryan Phillippe: Još od djetinjstva se borim s depresijom

Poznati glumac otkrio je u nedavnom intervjuu za...

02.03.2015.
Khloe_800

Khloe Kardashian ostvarila želju i postala plavuša

- Zaljubljena sam u svoju plavu boju kose...

30.01.2015.
Lisca_00

Lisca blistala među nosiocima trendova u  Parizu

Obožavatelji tinejdžerskog hita "Twilight", zavoljeli su film najvećim…

0
komentara

Connect with Facebook