Pattinson_R_131109_316
VAMPIRSKA ROMANSA
Robert Pattinson i Kristin Stewart u vezi
13.11.2009. 0 gloria

Obožavatelji tinejdžerskog hita “Twilight”, zavoljeli su film najvećim dijelom zbog kemije koja se na ekranu stvorila između glavnih glumaca, Roberta Pattinsona i Kristen Stewart. Očito se njihova romansa nastavila i iza kulisa snimanja. Catherine Hardwick, redateljica prvog nastavka, otkriva da su konstantna nagađanja da su zvijezde u vezi, ipak točna.

-U okvirima onoga što mi je Kristen povjerila direktno: ništa se nije dogodilo na snimanju prvog filma. Dugo joj je trebalo da dođe do toga da pokuša biti s njim – kaže redateljica. S druge strane, Kristen i Rob, koji su na turneji promoviranja filma New Moon, drugog nastvaka franšize, ostavljaju obožavatelje u nedoumici

Na londonskoj promociji u srijedu, američka glumica izjavila je kako podržava odluku svog lika da zaboravi vampira Edwarda i započne vezu s likom kojeg glumi Taylor Lautner.

-Da sam Bellina prijateljica savjetovala bih joj da prestane komplicirati i da bude s Jacobom – izjavila je Kristen, koja je s glumačkim kolegama provela par dana u Madridu prije predstavljanja filma u Njemačkoj.20.08.2014.
Manolo_Vergara_01

Manolo Vergara – zgodan na mamu

Sin poznate glumice Sofije Vergare počeo je zaokupljati...

18.08.2014.
Lady_gaga_00

Lady Gaga – omaž Amy Winehouse

Slavna pjevačica na svom Instagram profilu objavila je...

18.08.2014.
Madonna_800

Pop kraljica hvali se fotografijama s 56. rođendana

Madonna je 16. kolovoza navršila 56 godina i...

16.08.2014.
Rita_Ora_800

Putno izdanje Rite Ore – u natikačama je najudobnije

Mlada pjevačica koja u zadnje vrijeme često spominje...

0
komentara

Connect with Facebook