Pattinson_R_131109_316
VAMPIRSKA ROMANSA
Robert Pattinson i Kristin Stewart u vezi
13.11.2009. 0 gloria

Obožavatelji tinejdžerskog hita “Twilight”, zavoljeli su film najvećim dijelom zbog kemije koja se na ekranu stvorila između glavnih glumaca, Roberta Pattinsona i Kristen Stewart. Očito se njihova romansa nastavila i iza kulisa snimanja. Catherine Hardwick, redateljica prvog nastavka, otkriva da su konstantna nagađanja da su zvijezde u vezi, ipak točna.

-U okvirima onoga što mi je Kristen povjerila direktno: ništa se nije dogodilo na snimanju prvog filma. Dugo joj je trebalo da dođe do toga da pokuša biti s njim – kaže redateljica. S druge strane, Kristen i Rob, koji su na turneji promoviranja filma New Moon, drugog nastvaka franšize, ostavljaju obožavatelje u nedoumici

Na londonskoj promociji u srijedu, američka glumica izjavila je kako podržava odluku svog lika da zaboravi vampira Edwarda i započne vezu s likom kojeg glumi Taylor Lautner.

-Da sam Bellina prijateljica savjetovala bih joj da prestane komplicirati i da bude s Jacobom – izjavila je Kristen, koja je s glumačkim kolegama provela par dana u Madridu prije predstavljanja filma u Njemačkoj.23.04.2014.
Billy_Bob_Thornton_00

Billy Bob Thornton: Angelina i ja smo stalno u kontaktu

Poznati glumac i bivši suprug Angeline Jolie (38)...

23.04.2014.
Uma_Thurman_00

Uma Thurman i Arpad Busson ponovno prekinuli zaruke

Poznata glumica ponovno je prekinula zaruke s financijerom...

22.04.2014.
jay z i beyonce

Jay Z i Beyonce kao ispriku poklanjaju Kanyeu i Kim medeni mjesec

Nakon što su odlučili da se neće pojaviti...

22.04.2014.
Kim_Kardashian_800

Kim Kardashian poderane traperice nosi na svoj način

Reality zvijezda pojmu poderanih traprica dala je sasvim...

0
komentara

Connect with Facebook