VAŽAN DAN

Severina čestitala rođendan Filipu Miletiću: Dobri su si i privatno i poslovno

Severina i ja smo veliki prijatelji i poslovni suradnici, ništa više od toga, kazao je Filip o nagađanjima za srpski Alo!

Severina i Filip Miletić

 Instagram/severina; Screenshot/instagram/severina/

Slavni producent, skladatelj i magistar klavira, Filip Miletić, dobio je rođendansku čestitku suradnice i prijateljice Severine (51).

„Sretan rođendan, lijepi”, napisala je Severina uz zajedničku fotografiju s Filipom iz glazbenog natjecanja „Superstar” gdje su njih oboje uz Niku Turković i Tončija Huljića u žiriju.

image

Severina i Filip Miletić

Screenshot/instagram/severina/

Filip je s Milošem Roganovićem pokrenuo producentsku kuću „FM Play”, a zajedno su radili i pjesmu „Aspirin” za pjevačicu Seku Aleksić (42). Pjesma je postala veliki hit i započela njihov karijerni uspon. Danas surađuju s brojnim zvijezdama iz regije, a sa Severinom su radili na nekoliko njezinih hitova, između ostalih „Brad Pitt”, „Italiana” i „Uzbuna”.

Osim što su poslovni suradnici, Severina i Filip su i prijatelji više od deset godina, a nekad zajedno putuju.

Nedavno su u jednoj emisiji „Superstara” zaplesali zajedno na izvedbu Petra Šegedina koji je pjevao pjesmu „Jedina” Toše Proeskog.

image

Severina i Filip Miletić

Rtl/Rtl

Zbog njihovih čestih druženja i velikog prijateljstva, počelo se pričati ima li među njima možda ipak nešto više, na što je Filip odgovorio za srpske novine.

„Severina i ja smo veliki prijatelji i poslovni suradnici, ništa više od toga. Često se šalimo zbog tog što nas mediji spajaju, posebno jer zbog njezinog novog albuma u posljednje vrijeme dosta vremena provodimo zajedno. Pa kako ljudi da i ne pomisle da smo zajedno”, rekao je Filip u razgovoru za Alo! početkom ove godine, potom se i našalio.

„Severina je rastjerala sve žene oko mene. Šalu na stranu, istina je da nisam imao puno problema s djevojkama zbog nje”, rekao je Miletić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 19:37