MISS HRVATSKE 2023.

Tomislava Dukić iz Tomislavgrada o tituli najljepše za Jutarnji: ‘Nisam se nadala pobjedi kako se ne bih razočarala‘

Moj potencijal su prepoznale moje sestre na čije sam se preporuke i prijavila, otkriva Tomislava iz Tomislavgrada

Tomislava Dukić

 Studio Krišto Za Miss Hrvatske/Pr/

Nova Miss Hrvatske sinoć je postala 25-godišnja Tomislava Dukić iz Tomislavgrada. Dukić je odnijela pobjedu u Zagrebu, u konkurenciji 12 finalistica i predstavljat će nas na 72. izboru za Miss Svijeta.

- Iako u potpunosti nisam osvijestila svoj plasman, osjećaj je poseban. Ne zbog činjenice samog izbora, nego onoga subjektivnog, prijateljstva, međusobne podrške i povezanosti svih natjecateljica - odgovara ova djevojka inače vrlo posvećena sportu zbog čega je i završila Kineziološki fakultet u Splitu. Da će upravo ona ponijeti lentu Miss Hrvatske 2023., nije se kaže niti nadala, kako se na kraju ne bi razočarala. Ipak bez obzira na potencijalno razočaranje, javila se na izbor.

- Potencijal u meni su odavno prepoznale moje sestre na čije sam se preporuke i prijavila - otkriva Dukić. Ipak, igrom slučaja prva na izbor za Miss Svijeta putuje Lucija Begić i to na onaj 71., jer je došlo do prolongiranja tog izbora koji će se na kraju održati u ožujku iduće godine.

- Luciji želim puno sreće na ovom izboru. Jako kvalitetna osoba koja će s pravom predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru koji se uskoro održava u New Delhiju. Ipak do mog izbora ima dosta vremena. U međuvremenu ću se pripremati i ispunjavati obaveze koje mi titula donosi - kazala je Dukić dodajući kako se također planira posvetiti pronalasku posla u struci obzirom na izdvojeno vrijeme i trud koji je rezultirao njezinom diplomom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:54