PJEVAČKI SHOW

Završio je Superstar, evo tko je prošao, a koga su Severina i Huljić izbacili: ‘Nemaš ritma ni sluha‘

Simpatičnost 10, zalaganje 5, pjevanje dva - samo zato što sam gospodin - kazao je Tonči odgajateljici iz jaslica Sanji Tomac

Muhidin Hasanović

Nakon što je prvi Superstar nastupom otvorila Vanessa Kralj (23) koja je oduševila žiri u kojem su Severina, Tonči Huljić, Nika Turković i Filip Miletić, nakon nje je na scenu došao 18-godišnji reper Muhidin Hasanović Dinči, koji žiri baš i nije oduševio.

- Dobar si kao MC, neviđeno! No, ritma nemaš, sluha nemaš - kazao mu je Filip.

image

Muhidin Hasanović

Dora Mandić (18) iz Petrijevaca žiri je probala osvojiti pjesmom ‘House of the Rising Sun‘. Dok je pjevala, njezina majka u pratnji se rasplakala, a malo je nedostajalo da se ne rasplače i Nika Turković.

- Ovo što si napravila - naježila sam se od malog prsta. Htjela sam te pohvaliti i kako si se obukla - komentirala je Nika. Oduševljenje su dijelili i ostali članovi žirija pa je Dora s četiri ‘DA‘ prošla u daljnji tijek natjecanja.

image

Dora Mandić

Da nemaju svi toliko sreće, pokazala je priča Sanje Tomac, 29-godišnje tete iz vrtića.

- Radim u jaslicama i uživam u tome. Pjevam od malena. Braća su me zafrkavali za pjesme koje sam pjevala i nadam se da ću braću demantirati da ne zavijam - kroz smijeh se predstavila Sanja. Otpjevala je hit ‘Željo moja‘ Doris Dragović, no želja o prolasku nije se Sanji ispunila.

- Simpatičnost 10, zalaganje 5, pjevanje dva - samo zato što sam gospodin - kazao je Tonči. Nakon četiri NE, Sanja je bila razočarana.

- Malo sam žalosna, ali trema je bila velika - zaključila je teta iz vrtića.

image

Sanja Tomac

24- Arijana Đemajlija u Superstar je prijavila supruga. Raspjevani policajac iz Bibinja od žirija je dobio četiri ‘DA‘, a na pozornici je otkrio kako i on i supruga rade u policiji.

- Supruga i ja smo policajci. Volim taj posao, sam sam ga birao, no volio bih postati glazbenik. Nakon što me supruga prijavila, dobio sam veliku podršku obitelji i mog društva. Imam mali krug velikih ljudi i baš sam sretan - kazao je policajac koji je žiri ‘kupio‘ izvedbom pjesme ‘Da je tuga snijeg‘ Dina Merlina.

image

Arijan Đemajli

Filip Kapitan, student iz Pitomače, otkrio je da pjeva od malih nogu, od osnovne škole.

- Moj talent je otkrio profesor, izbacio me kad sam počeo mutirati i moja pjevačka karijera je tada stala. Prijavio sam se malo i iz inata prema tom profesoru - otkrio je Filip koji je u showu pjevao ‘Sudnji dan‘ Doris Dragović te ‘Ostani‘ Jelene Rozge.

- Nisam najsigurnija da si spreman za ovako nešto. Ako te ovo zanima, treba jako puno raditi. Po mom mišljenju, ovo nisu pjesme za tvoj vokal. Nisu ti napravile uslugu - kazala je Nika Filipu koji je podijelio žiri dobivši dva ‘DA‘ i dva ‘NE‘ te u konačnici nije prošao u daljnje natjecanje.

Zato dalje ide Eva Brnas.

- Ti si magična. Pjevaš bolesno, a da samu sebe više čuješ i daš, bilo bi ti puno ljepše. Slušala bih te sto milijuna puta i došla ti na svaki koncert - kazala je simpatičnoj učenici Nika.

Michaela Viculin nije te sreće. Otpjevala je pjesmu ‘Suze moje plaču za oboje‘ Done Ares, no za svoju izvedbu od žirija je dobila privremeno ‘NE‘.

- Ovdje je, nažalost, stvar prvog dojma, za mene je to ne, ali to ne znači da se ne trebaš baviti glazbom - poručila je Michaeli Severina.

Iduća je pred žiri stala kandidatkinja koju je Filip Miletić nazvao hrvatskoj Rosalijom. Lana Rubelj ima 16 godina i od ranog djetinjstva se bavi glazbom. Velika joj je podrška majka te je bila prisutna i na samoj audiciji svoje talentirane kćeri. Otpjevala je hit ‘La La Love‘ Albine Grčić te ‘Vino i gitare‘ Gabi Novak, a uslijedile su oduševljene reakcije žirija.

image

Michaela Viculin

- Bravo. Bravo mala! - oduševljena je bila Severina mladom Splićankom. Lana je za svoju izvedbu dobila četiri ‘DA‘ te je prošla dalje u natjecanje.

David Đorđijevski u showu se predstavio skladbom Eltona Johna ‘I‘m Still Standing‘.

- Meni je ovo bilo super, plesao si, zabavio si me - jasna je bila Severina kojoj je kandidat privremeno poklonio i svoje neobične naočale.

- Na foru si prošao - ispratila je Davida Severina s pozornice.

image

David Đorđijevski

Nina Bogeski iz Niša prijavila se u show kada je čula da je u žiriju Severina s kojom bi jednog dana voljela snimiti duet. Žiriju se predstavila pjesmom ‘Brodolom‘ Danijele Martinović, no nije uspjela izboriti daljnje natjecanje.

image

Nina Bogeski

Donat Mandić rasplakao se na sceni. Njegova dugogodišnja djevojka bila mu je podrška pri odluci da se prijavi u show, no u međuvremenu je tu ljubavnu priču završio pa se nakon izvedbe Oliverove pjesme ‘Dvaput san umra‘ rasplakao. Severina ga je utješila zagrljajem pa mu poručila: ‘

- Svi smo mi nekad pjevali kada nam je bilo teško. Bio veseo ili tužan, Show Must Go On". Nakon što je izveo i svoju autorsku pjesmu, dobio je pohvale od Tončija i Filipa te u konačnici od žirija dobio četiri ‘DA‘.

image

Donat Mandić

Marko Vujević (21) pjesmom Mladena Grdovića nije uspio pridobiti žiri na svoju stranu.

- Znaš što radim ovdje? Tražim pravu notu, nije je bilo zadnje tri minute. Nema je nigdje, na reflektorima, ispod stola. Pazi, ali nijednu - kazao mu je Tonči.

Toni Peruško iz Labina izveo je ‘Ti si sav moj bol‘ Ekatarine Velike, a uz pjesmu je zasvirao i gitaru.

- Lijepo šljaka desna ruka, kao švicarski sat. Sviđa mi se taj drive u vokalu, ti si bendovski pjevač - kazao je Toniju, koji je izborio daljnje natjecanje, Filip.

Kraj prvog Superstara označio je nastup Mary Radić. Talentirana 17-godišnjakinja pjevanjem se bavi od desete godine, a velika ljubav joj je i gluma. Predstavila se pjesmom ‘What About Us‘ slavne Pink, a potom nastavila kultnom ‘Što te nema‘ Jadranke Stojaković.

image

Mary Radić

- Bravo curice, bravo. Obožavam Jadranku Stojaković, u djetinjstvu sam je voljela i slušala, voljeli su je svi glazbenici, a mislim da će i tebe voljeti svi glazbenici. Hvala ti puno, baš si nam začinila ovaj dan - zaključila je Severina nakon što je Mary maestralno izvela obje pjesme. - Imaš emociju, glas, ti ćeš vjerojatno živjeti od glazbe - dodao je Tonči.

- Naježio sam se, zamalo sam prvi put danas i suzu pustio. Od mene jedno veliko da - zaključio je Miletić. Složni žiri poslao je talentiranu djevojku u daljnje natjecanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 15:29