ZDRAVSTVENI PROBLEMI

Kontroverzni srpski glazbenik hitno operiran, nije mogao stajati na nogama: Otkriveno u kakvom je stanju

Na svom Instagramu, srpski reper šokirao je javnost viješću o hospitalizaciji i hitnoj operaciji

Stefan Đurić Rasta

 Screenshot/instagram/

Reper Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, hitno je primljen u bolnicu nakon što, prema pisanju srpskih medija, "nije mogao stati na vlastite noge".

image

Hospitaliizirani Rasta

Screenshot/instagram/

Popularni reper šokirao je javnost viješću o hitnoj operaciji, a prema liječnicima, radi se o problemima s kralježnicom.

- Nije mogao stati na noge, odmah je hospitaliziran u pratnji djevojke. Odrađene su hitne analize i pregledi, nakon čega su liječnici odlučili da je operacija neophodna - rekao je izvor.

image

Hospitaliizirani Rasta

Screenshot/instagram/
image

Rasta u bolnici, uz žensku pratnju

Screenshot/instagram/

Prije operacije, Rasta se obratio svojim obožavateljima, ali nije izostavio ni one koji ga ne podržavaju.

- Hvala svima na beskrajnoj podršci i pomoći. Nažalost, nekada tek u ovakvim situacijama čovjek shvati koga ima pored sebe, a ja imam najdivnije ljude ikada i hvala vam na tome. Nadam se brzom oporavku i druženju na dosad zakazanim mjestima, a onim bezobraznim i bez razumijevanja želim isto što se dogodilo i meni i da Bog da nikada ne prisustvuju mom nastupu, jer to nije moja publika - napisao je.

Kako srpski Telegraf tvrdi, Rasta je operiran i sve je prošlo u najboljem redu.

- Reper se osjeća dobro. Trenutno se oporavlja, ali njegovo stanje je stabilno - tvrdi izvor.

Za one koji se nisu susreli s radom ovog kontroverznog srpskog umjetnika, Stefan Đurić je inače pop-folk-hip-hop pjevač, odnosno, reper, kompozitor i producent rođen 1989. godine u Prištini. Pjesme koje su kombinacija reggea, hip-hopa, folka i R&B-ja, a u kojima često koristi auto-tune ogromni su hit među mladom populacijom u cijeloj regiji. Živi i radi u Beogradu, stoji u njegovoj biografiji objavljenoj online.

Inače, svoj prvi album "Superstar" objavio je 2011. godine, a neki od njegovih najvećih hitova su "Kavasaki", "Euforija", "Kavali", "Hotel" i "AMGVSQ7AUDI", "Bezobrazna", "Preko sveta" i drugi.

Mnogi ga pamte i po tome što je bio osuđen je na 12 mjeseci kućnog zatvora, na osnovu sporazuma o priznanju krivnje. Naime, iza rešetaka je završio zbog ilegalnog posjedovanja droge koju je, kako je rekao, kod sebe imao radi osobne upotrebe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 14:18