PROBITAČNA SARAH

Otkriva da obožava seriju koja je zabranjena na dvoru, a sada želi krenuti putem Harryja i Meghan

‘Mislim da je jako lijepo snimljeno. Sviđa mi se i kako su upriličili moje vjenčanje‘, otkrila je u intervjuu
Sarah Ferguson, vojvotkinja od Yorka
 Ian West/Pa Images/Profimedia

Sarah Ferguson (61), vojvotkinja od Yorka, jedina je pripadnica britanske kraljevske obitelji koja iskreno priznaje da joj se sviđa Netflixova serija "Kruna".

U intervjuu koji je dala magazinu US Weekly, Ferguson je izjavila da je serija prekrasno snimljena te da je bila oduševljena prikazom njezina vjenčanja s princom Andrewom.

- Mislim da je jako lijepo snimljeno. Kinematografski izvrsno izvedeno. Sviđa mi se i kako su upriličili moje vjenčanje - rekla je.

image
Vjenčanje princa Andrewa i Sarah Ferguson
Adavidson/Goff Photos/Profimedia

Vojvotkinja je priznala i da je opsjednuta i impresionirana serijom "Bridgerton", također Netflixovom uspješnicom, koju potpisuje Shonda Rhimes. Sviđaju joj se likovi, kostimi i okružje.

- Toliko obožavam 'Bridgerton' da sam ga već dvaput pogledala. Opsjednuta sam tom serijom - otkrila je vojvotkinja.

- Mislim da je Daphne sjajan lik, posebno dok je gledamo kako uči o životu. Simpatično mi je kako uči koristiti svoj snažni glas. Dirnulo me to jer smatram da je sada vrijeme da žene progovore - poručila je.

image
serija 'Bridgerton'
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Vojvotkinji se serija posebno dopada, a čini se da će imati i prvatnu poveznicu.

- Čujem da bi sljedećih pet godina mogli snimati novu sezonu serije u Sunninghill Parku, koji je moj stari dom - rekla je.

Kako i sama radi na svojoj prvoj knjizi za odrasle, romantičnoj priči iz viktorijanskog doba inspiriranom pod nazivom "Her Heart for a Compass", Sarah je dodala kako bi bila oduševljenjena kad bi i njezin uradak jednog dana osvanuo na televiziji, a posebice kada bi ga radila Rimes.

Probitačna vojvotkinja očito bi voljela krenuti stopama Sussexovih, Harryja i Meghan, i potpisati s Netflixom neki dobar ugovor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 08:06