ZVIJEZDA SULEJMANA

Slavlje u Turskoj: Glumica koju obožavaju i u Hrvatskoj pronađena je živa i zdrava!

Nedavno se među fanovima turske glumice pojavila velika zabrinutost, jer su vijesti govorile kako joj se izgubio svaki trag

Cansu Dere

 Oscar Gonzalez/Nurphoto Via Afp

Nakon razornog potresa koji je pogodio Tursku i Siriju i odnio preko 30 tisuća života, nada za pronalaskom živih ne prestaje, a nebrojene humanitarne organizacije neumorno sudjeluju u akcijama potrage i spašavanja, usprkos svim i nepovoljnim okolnostima koje se odigravaju na nemirnom teritoriju, piše Slobodna Dalmacija.

Nedavno se među fanovima turske glumačke zvijezde Cansu Dere pojavila velika zabrinutost, jer su vijesti govorile kako se glumici, koju i hrvatska TV publika poznaje po ulogama u serijama "Ezel" i "Sulejman Veličanstveni" izgubio svaki trag, te da nitko ne zna gdje je.

Za 41-godišnjom Cansu se navodno se tragalo, a ona se na društvenim mrežama nije oglašavala.

Turski novinar Birsen Altuntas prekinuo je zabrinutost obožavatelja, obznanivši kako je glumica živa i zdrava, te da pomaže građanima nastradalima u potresu, ali i da se njezina kuća našla u epicentru potresa, javlja Azra.ba.

Na društvenim mrežama pojavilo se nekoliko videa na kojima se vidi kako Cansu Dere pomaže s mnogobrojnom ekipom onima koji su doživjeli najteže udarce u razornom potresu koji je osupnuo svijet.

Mediji navode kako je Cansu jedna od rijetkih slavnih koja je u ovim teškim danima u drugi plan stavila svoju karijeru i popularnost, te se pridružila narodu Turske i humanitarcima, kako bi pružila pomoć svima kojima može.

Cansu Dere rođena je u Ankari 1980. godine, a karijeru je započela kao manekenka. U glumačkoj karijeri proslavila se u serijama ‘Sila‘, ‘Palače‘, ‘Sulejman Veličanstveni‘, ‘Ezel‘. No zamalo je postala arheologinja. Studirala je arheologiju i stigla gotovo do kraja studija, no nije ga završila.

- Od malih nogu zanimali su me povijest i arheologija te književnost i povijest umjetnosti pa sam odlučila studirati arheologiju. Žao mi je što nisam diplomirala, posebice zbog roditelja koji su toliko ljubavi i pažnje uložili u mene. Bili su očajni kad sam postala manekenka jer je to, prema njihovu mišljenju, potpuno besmislen posao. I apsolutno su u pravu. Ljepota je sama po sebi precijenjena. Kakva nam korist od lijepog lica ako ono krije prazninu u duši i glavi - rekla je Cansu jednom prigodom.

Bila je i Miss Turske 2000. godine, no na svjetski izbor nije išla jer se održavao u grčkom dijelu Cipra, ali uspjela je ostvariti uspješnu manekensku karijeru, a potom i glumačku.

- Kao djevojčica željela sam se baviti baletom i plesom, ali bila sam previsoka pa sam se zbog toga odlučila posvetiti manekenstvu. Budući da sam se dugo bavila tim poslom, moda mi je dosadila pa danas uopće ne pratim trendove.

U ormaru imam najviše traperica i jednostavnih haljina - ispričala je jednom glumica, koja se za vrijeme snimanja serije "Ezel" našla u skandalu kad se pisalo da nabavlja ilegalne lijekove protiv depresije od narkodilera koji je tada bio kažnjeno gonjen, pa su se u preslušavanju materijala u istrazi pojavili i njihovi "kratki šifrirani telefonski pozivi".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 18:15