SEPTIČKI ŠOK

Zvijezda Netflixove hit serije otkrila da je za Novu godinu umalo umrla: ‘Sve je počelo upalom krajnika...‘

Glumica je rekla da su joj se tijekom godišnjeg odmora upalili krajnici te da je nakon toga oboljela od septičkog šoka

Ashley Park sa suprugom Paulom Formanom

 Ashley Park/Instagram

Zvijezda popularne Netflixove serije "Emily u Parizu", Ashley Park, otkrila je da je skoro umrla nakon što je pala u ‘kritični septički šok‘ koji je ‘ugrozio njezine unutarnje organe‘.

Američka glumica Ashley Park (32) na Instagramu je kazala kako je sve započelo s upalom krajnika tijekom odmora na Tajlandu za Novu godinu i kako se trenutno oporavlja od bolesti koja ju je prikovala uz bolnički krevet, piše Variety.

- Zahvalna sam jer mi se zdravlje popravilo unatoč tome što mi je prvotno rečeno - rekla je Park te objavila fotografiju sebe u bolnici.

Glumica se zahvalila suprugu Paulu Formanu i rekla da je stalno bio uz nju. Otkrila je da je bila u tri bolnice u inozemstvu, da je tjedan dana provela u jedinici za intenzivnu njegu te da je trpjela velike bolove.

Zahvalila se osoblju resorta Joali Being u Maldivima koji su joj priskočili u pomoć i pružili prevoditeljske usluge.

Lily Collins, glumica s kojoj Park igra u seriji "Emily u Parizu", komentirala je kolegičinu objavu na Instagramu. "Jedva da mogu pogledati ove fotografije bez da se rasplačem. Volim te sestro i zauvijek sam zahvalna što si na putu do oporavka. Ne mogu dočekati da zagrlim Paula i tebe", napisala je Collins.

Glumac Glen Powell rekao je da mu je jako žao zbog sve što je kolegica mu Park proživjela te da joj šalje "ljubav i snagu". Pjevačica Sara Bareilles poželjela je Park brz oporavak i puno zdravlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 21:38