PRIVLAČE JE ŽENE

Zvijezdu ‘One Tree Hilla‘ prozvali razaračicom brakova: ‘Identificiram se kao queer, konačno mogu disati‘

Sada se osjeća vrlo ugodno u queer zajednici jer je iskusila toliko ‘sigurnosti, poštovanja i ljubavi‘

Sophia Bush

 Image Press Agency/Alamy/Alamy/Profimedia/Image Press Agency/alamy/alamy/profimedia

Glumica Sophia Bush je prekinula šutnju o svom ljubavnom životu te vlastitim riječima napisala podulji tekst za časopis Glamour. Ova 41-godišnja zvijezda serije "One Tree Hill", koja je za naslovnicu magazina odlučila pozirati u majici bez rukava, progovorila je o tome što se događa s njezinom vezom sa sportašicom Ashlyn Harris (38) nakon razvoda od poduzetnika i filantropa Granta Hughesa 2023. godine.

Naime, u spomenutom je tekstu otkrila da se sada identificira kao "queer osoba".

- Osjećam se kao da konačno mogu disati - rekla je.

Nadalje, priznala je da je "doista zaljubljena" u Harris s kojom se sprijateljila 2019., a zatim započela romantičnu vezu u listopadu 2023., nakon što se njezin brak s Hughesom raspao, piše Daily Mail.

image

Sophia Bush

Charlie Steffens/Admedia/Profimedia/Charlie Steffens/admedia/profimedia

- Nisam očekivala da ću pronaći ljubav i ovakvu podršku - započela je zvijezda koja je istaknula da je njezina veza s Harris "rijetko lijepa". Ističe da do sada nije vidjela, a ni osjetila takvo nešto.

Također, ispričala je da je svojim prijašnjim partnerima rekla da je privlače žene, a osim s Hughesom, od 2005. do 2006. je bila u braku i s kolegom iz ‘One Tree Hilla‘ Chadom Michaelom Murrayem. Nadalje, Bush je također opisala svoju "borbu s plodnošću" tijekom braka s Hughesom za koju je rekla da je bila "srceparajuća".

image

Sophia Bush i Chad Michael Murray

John Barrett/Newscom/Profimedia/John Barrett/newscom/profimedia

Što se tiče veze s Ashlyn, koja je bivša nogometašica, nazvala je to "novim listom" u životu.

- Mislim da je vrlo lako ne vidjeti nešto što vam je dugo bilo pred nosom, iako na to nikada niste gledali kao na opciju - podijelila je.

- Vidjela sam je kao prijateljicu sa svojim velikim, sretnim životom. A sada znam da je i ona mislila isto o meni - rekla je glumica.

Bush je dodala da je put do njezine romantične veze s Harris bio dug.

- Ljudi koji su cijelu situaciju promatrali izvana nisu bili upućeni u to koliko je vremena trebalo, koliko je bolnih razgovora vođeno - rekla je Sophia i nastavila da je puno truda uloženo u to da usklade njihovo vrijeme, obaveze i osjećaje.

image

Sophia Bush, 2006.

-/Newscom/Profimedia/-/newscom/profimedia

Harris ima dvoje djece s otuđenom suprugom Ali Krieger, s kojom se rastala prošle godine. Bush je tada dodala da su je glasine o tome da se viđala sa ženom šokirale. Zatim je rekla da je bilo mnogo "očitih laži i nasilnih prijetnji" upućenih njoj, a samo zato što je bila s Harris. Nazivali su je i "razaračicom domova".

- Neki su rekli da sam ostavila bivšeg jer sam iznenada shvatila da želim biti sa ženama... Moji su partneri znali što želim od trenutka kad sam i sama shvatila što želim - rekla je, vrlo jasno dajući do znanja da je bila otvorena sa svojim bivšim partnerima da voli žene.

Kako navodi u svome tekstu, sada se osjeća vrlo ugodno u queer zajednici jer je iskusila toliko "sigurnosti, poštovanja i ljubavi" i već se osjeća da je to njen dom te je konačno pronašla ‘spektar svoje seksualnosti‘.

- Trenutno mislim da je riječ koja to najbolje definira "queer". Ne mogu to reći bez osmijeha, zapravo. I to je prilično dobar osjećaj - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:50