Nisam staromodna i sama sam pristupila suprugu
...
solange_800
NIJE ODUSTAJALA OD NJEGA
Intervju: Solange Knowles
18.11.2014. 0 gloria

Sestra slavne Beyonce udala se za svog dugogodišnjeg dečka, a njihovo vjenčanje popratio je čak i prestižni Vogue, što je mnoge iznenadilo budući je par svoju vezu sve ove godine držao daleko od očiju javnosti.

Stoga se svi sada pitaju tko je samozatajni producent koji je sa Solange Knowles (28) uplovio u bračnu luku na ceremoniji u New Orleansu koju su američki mediji prozvali vrhunskim hipsterskim – glam – chic događajem.

Alan Ferguson (51) uspješni je glazbeni producent  i redatelj video spotova koji je surađivao s Katy Perry i Johnom Legendom, a radio je i s Beyonce i Jay Z-jem.

Par je u vezi od 2008. godine, a pjevačica je u jednom intervjuu prošle godine rekla kako je ona prišla Alanu koji je na početku bio prilično rezerviran prema njoj jer je bila jako mlada odnosno zbog njihove velike razlike u godinama. No Solange je rekla kako nije odustajala od njega:

- Nisam staromodna i odmah sam mu prišla. Ja sam oduvijek išla za onim što sam htjela, a tako je bilo i s Alanom – ispričala je Solange svojedobno.

Pjevačica je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju sa suprugom kraj koje je napisala dirljivu posvetu kako je njihovo vjenčanje bio najsretniji dan u njenom životu.

15.04.2015.
Sean_Penn_i_Charlize_Theron_01

Nema riječi kojima bih opisala vezu sa Seanom Pennom

Iako je dugo vremena bila suzdržana oko komentiranja...

12.04.2015.
Aleksandra Kovac

U pauzama snimanja potrebna mi je samoća

U žiriju popularnog showa X Factor Adria uz...

09.04.2015.
Ennio_Morricone_00

Iz odanosti sam odbio ponudu Clinta Eastwooda

Legendarni skladatelj filmske glazbe Ennio Morricone, koji 11....

01.04.2015.
cola_800

Podijelimo radost za stolom

Sestra slavne Beyonce udala se za svog dugogodišnjeg…

0
komentara

Connect with Facebook