VIDEO

Mačka ušetala u shopping centar kako bi ‘nažicala‘ maženje, zaštitar došao po nju

Premda nije navedeno gdje je snimka nastala, jedan je komentator napisao da je riječ o Filipinima

Ilustracija

 Khim Hoe Ng/Alamy/Alamy/Profimedia

Mačke uvijek dobiju što žele. Tako se barem čini ljudima koji s njima žive i koji mogu iz prve ruke posvjedočiti kako one imaju neke svoje posebne metode kojima se uvijek izbore za ono što hoće. Mačke koje žive na ulici imaju daleko manje sreće u životu, no neke od njih znaju kako se snaći kada se požele, recimo, maziti.

Na snimci koja je mnoge oduševila vidimo zaštitara koji iz jednog shopping centra izbacuje mačku koja se tamo uvukla. Zvuči to grublje nego jest - on je nježno prima, a ona se uopće ne protivi. Čupavica izgleda lijepo, a po onome što radi, dalo bi se zaključiti da se jednostavno došla malo družiti s ljudima. Ili, kako u opisu snimke piše, navesti ih da je malo pomaze.

Premda nije navedeno gdje je snimka nastala, jedan je komentator napisao da je riječ o Filipinima. Pojasnio je kako se tamo ljudi brinu o mačkama: tvrdi da ih se kastrira i hrani, tako da nisu zanemarene. Sudeći po izgledu i ponašanju ove mačke, očigledno je da se netko brine o njoj i da je navikla na ljude, tako da, gdje god da živi, nije joj loše u životu.

Iako, bilo bi joj još bolje da ju je zaštitar ostavio da u miru uživa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 23:09