JESTE LI GA VIDJELI?

Stjepan (27) je izbrisao sve društvene mreže, otišao na trening i nestao. Nema ga tri dana

-U slučaju da imate informacije o osobi s fotografije, javite na 192 ili pošaljite e-mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - kažu iz policije

Stjepan Posavec

 Mup/nestali.hr/

Od prošlog petka gubi se svaki trag 27-godišnjem Stjepanu Posavcu kada je posljednji puta viđen u Nespešu na svetozelinskom području.

Prema opisu kojeg su članovi obitelji dali policiji, mladić je visok između 185 i 190 centimetara, kestenjaste je kose i očiju te sportske građe.

U trenutku kad je posljednji puta viđen, Stjepan je bio neobrijan a na sebi je imao crvenu duksu s kapuljačom sa znakom glave bika, donji dio trenirke Nike i tenisice bijele boje. Ujedno je nosio sportsku Adidas torbu.

image

Stjepan Posavec

Mup/nestali.hr/

- U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - kažu iz PU zagrebačke.

Stjepanova sestra za 24sata rekla je da je prije nestanka izbrisao sve društvene mreže.

- Išao je na trening. Sa sobom je ponio maskirnu adidas torbu za teretanu i od tada ga nismo vidjeli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 14:27