Reuters
LJUBITELJI NOGOMETA

Navijači hrvatske nogometne reprezentacije - okupite se!

Dragi navijači i svi ljubitelji nogometa. Predstavljamo vam jedinstveni projekt na ovim prostorima – specijalizirani portal „Navijačnicu“. Cilj nam je okupiti sve navijače hrvatske reprezentacije, kao i sve ljubitelje nogometa, kako bi nam Europsko prvenstvo (10. lipnja – 10. srpnja, Francuska) bilo vrhunski doživljaj.

Najvećim navijačkim projektom na ovim prostorima želimo svim nogometnim navijačima, nogometnim znalcima, analitičarima, ali i (ne)vjernim zviždačima omogućiti jedinstveni navijački sadržaj. Želimo vas zainteresirati, nasmijati, oraspoložiti, savjetovati, a pripremili smo vam i mnoštvo nagrada, uključujući i ulaznice koje je Hyundai osigurao za utakmicu protiv Turske i zadataka o kojima više možete pročitati ovdje .

Kako ćemo se družiti?

Zanima vas koja su najbolja francuska vina i piva? Koja je razlika između navijača sjeverne i južne Europe? Možda su vam potrebni logistički savjeti kako doći do Francuske i kojih se zakona u zemlji galskih pijetlova treba paziti? Sve to pronaći ćete na jedinstvenom portalu o navijanju.

Kako sve ne bi stalo samo na navijačima, za vas smo pripremili i mnoge nogometne zanimljivosti:prisjetit ćemo se najljepših golova hrvatske reprezentacije na europskim prvenstvima, predstavit ćemo vam naše suparnike na drukčiji način od ostalih medija, a pripremili smo vam i mnoštvo zanimljivih infografika.

Idemo skupa na put prema Francuskoj! Kada se u istoj rečenici spomenu hrvatska nogometna reprezentacija i Francuska, prva asocijacija je 1998. i legendarna, „vatrena“ generacija, koja je prije 18 godina ostvarila po mnogima najveći uspjeh hrvatskog sporta, osvojivši brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu.

Pripremite svoje navijačke fotografije, kreativu na sunce i glasnice za podršku naše reprezentacije. Šaljite nam svoje fotografije, video materijale, zanimljive priče, kao i pohvale, prijedloge te konstruktivne kritike na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., sve s ciljem da Navijačnica bude top mjesto za sve koji uživaju u nogometu.

Linker
19. travanj 2024 09:49