SPLASH / Demotix / Splash News Demotix / Splash News Demotix / Splash News Demotix / Splash News
ZAJEDNIČKO VRIJEME

Cristiano Ronaldo: San mi je vidjeti sina kako igra nogomet

S obzirom da će ljeto provest na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu, Cristiano Ronaldo (29) odlučio je do tada što više vremena biti sa svojim mališanom pa su tako slavni otac i sin nedavno snimljeni kako zagrljeni gledaju teniski meč.

Zvijezda poznatog nogometnog kluba Real Madrida i njegov preslatki trogodišnji sin Cristiano mlađi snimljeni su na teniskom turniru u Madridu kako opušteni uživaju u zajedničkom društvu.

Dva Cristiana, osim što dijele isto ime, dijele i sličan modni ukus pa su se pojavili u odgovarajućim šeširima i pažljivo sređenim frizurama koje su obojici postale zaštitni znak.

Cristiano mlađi je na sebi imao plavu košulju i trendovske naočale, dok je tata bio u ležernijem izdanju i običnoj pamučnoj majici.

Cristiano uvijek ističe kako slobodno vrijeme najradije provodi sa svojim sinom, koji također pokazuje znakove talenta i rado tehnicira s loptom.

– Kada je imao dvije godine obožavao je automobile, a sada je lud za nogometom i stalno trči zamnom i viče tata, tata, idemo igrati nogomet – izjavio je slavni nogometaš u nedavnom intervjuu za Daily Mirror te dodao kako mu jednostavno ne može reći ne.

– Ne mogu mu reći ne jer mi je san vidjeti svog sina kako igra nogomet. Već je tražio da mu kupim kopačke, a i nije tako loš s loptom – zaključio je samohrani otac Cristiano, koji je u vezi s modelom Irinom Shayk (28).

Linker
26. travanj 2024 20:26