Sipa/EPH
POMOĆ CRNE PANTERE

Gigi Hadid u manekenskoj karijeri vodi se savjetima mentorice Naomi Campbell

Ona je jedna od reality zvijezda koje su postale top modeli te je zbog toga često bila izložena kritikama zbog netradicionalnog puta do uspjeha, ali i njezinog hoda po pisti.

Ti komentari strašno su smetali Gigi Hadid (20) – sve do prošle jeseni kada je u pomoć priskočila slavna Naomi Campbell (45).

– Bila sam s Naomi par tjedana prije Victoria’s secret showa i ona mi je rekla: “Nemoj se ispričavati. Savršena si takva kakva jesi. Govorili su i za moj hod da je čudan – otkrila je mlada manekenka u intervjuu za časopis Love.

Crna pantera tada je pozvala Gigi u svoj hotel gdje su vježbale hodanje po pisti u hodniku hotela pred gostima.

– Obitelji su izlazile iz svojih soba i gledale nas, a ona bi mi samo govorila: “Ne gledaj u njih, nastavljaj hodati, oni su tvoja publika” – otkrila je manekenka i dodala da je oni kojima se ne sviđa njezino nošenje revija ne moraju ni gledati.

Gigi je otkrila da su joj u teškim trenucima najveća podrška ipak njezine najbolje prijateljice, a kada se ne može sama nositi sa zlobnim komentarima najčešće zove Kendall Jenner – s kojom dijeli i sličnu priču o putu do uspjeha. Kendall je jednako kao i Gigi najprije postala poznata zahvaljujući reality showu, a tek nakon toga se probila u manekenske vode.

missing my main. **#kengi af

Fotografiju objavljuje Gigi Hadid (@gigihadid) Sij 6, 2016 u 2:48 PST

Linker
16. travanj 2024 15:27