ja to mogu/facebook
JA TO MOGU

Lana Jurčević i Ana Majhenić najbolje se snašle u novom HRT-ovom showu

U novoj zabavnoj emisiji HRT-a Ja to mogu poznate osobe u sedam dana moraju svladati potpuno novu vještinu i izvesti je uživo pred televizijskom publikom, koja će imati priliku odlučivati o najboljem.

Nepredvidljivog izazova prihvatili su se glumica Ana Majhenić, televizijski i radijski voditelj Ivan Vukušić, voditeljica Jelena Glišić, glumac Slavko Sobin, sudac iz Plesa sa zvijezdama Davor Bilman, pjevačica Lana Jurčević, pjevač Marko Tolja i voditeljica Tamara Loos.

Na početku prve emisije prikazana su četiri nastupa domaćih umjetnika i kreativaca između kojih su natjecatelji mogli birati. Biraju tako da se uspnu uz četiri interaktivne stube u studiju, a oni koji dođu do završne stube dobivaju taj zadatak i mogu odabrati s kim ga žele izvesti. Nakon toga natjecatelji su imali tjedan dana da svladaju zadani izazov, a njihove nastupe uživo ocijenjuju samo gledatelji.

Prvu emisiju svojim nastupom su otvorili Ivan Vukušić i Jelena Glišić koji su uvježbali plesnu točku uz pomoć poznate grupe Atomic Dance Factory.

– Imam dvije lijeve pa mi treba netko s dvije desne – izjavila je prije nastupa Jelena i za partnera odabrala Ivana, koji je od nastupa očekivao samo da nitko neće biti ozlijeđen.

Drugi par – Tamara Loos i Davor Bilman – odlučili su se za svijet magije i iluzije te pod vodstvom poznatog iluzionista Luke Vidovića izveli zanimljivu točku.

– Malo rizika i adrenalina uvijek dobro dođe – priznala je Tamara, koju su mnogi zezali da se nije baš pretjerano namučila s obzirom da je cijeli nastup bila u kutiji.

U beatboxanju su se iskušale Lana Jurčević i Ana Majhenić, koje su priznale da ih beatbox malo zastrašuje, a popularna pjevačica našalila se da je to totalno ženstvena točka.

Marko Tolja i Slavko Sobin imali su sedam dana da svladaju – magični kotač, odnosno akrobacije u prstenu koje akrobati uče godinama.

– Tri dana nakon ovoga bih trebao imati koncert karijere. To je cirkuska vještina i jedino što će se vrtiti je janjac ako preživimo nastup – izjavio je Marko prije nastupa.

U prvoj emisiji najmanje bodova osvojili su Ivan Vukušić i Jelena Glišić, na trećem mjestu našli su se Tamara Loos i Davor Bilman, na drugom Marko Tolja i Slavko Sobin, dok su prema odluci gledatelja najbolje bile Lana Jurčević i Ana Majhenić.

Svaki natjecatelj sa sobom nosi svoje bodove od prve do zadnje emisije, a u idućoj ćemo moći gledati hoće li Davor i Slavko uspjeti svladati ples na šipki, Marko i Lana žongliranje, Jelena i Ana zaplesat će sambu, dok će Ivan i Tamara pokušati svladati tehniciranje loptom.

Linker
16. travanj 2024 00:40