Pločnik

Otvara se novi konceptualni prostor u Zagrebu

Nakon mjeseci priprema, Pločnik, novi konceptualni prostor u gradu Zagrebu, u srijedu, 13. srpnja, na adresi Međimurska 21, otvorit će svoja vrata.

Pločnik objedinjuje kreativni pogon u kombinaciji s dućanom ploča i multimedijalnim, klupskim prostorom za svakodnevna druženja. Ovdje ćete moći uživati u kavici, prebirati po pločama, ali i plesati u klubu koji se nalazi ispod razine zemlje. Projekt je pokrenut u suradnji Pozitivnog ritma i tvrtke Alli Consilium (organizatora Lost Theory festivala) dok uređenje interijera potpisuje Poop Studio.

Na otvorenju Pločnika premijerno će biti prikazan Run From Sound prvi spot i singl s nadolazećeg albuma benda Bamwise koji će uskoro izaći pod okriljem PDV-a. Bamwise je šesteročlani bend iz Zagreba, kolaboracija petero glazbenika i VJ umjetnice koje je spojila zajednička ljubav prema elektroničkom dubu. Ovo ljeto nastupit će na Seasplash i Outlook festivalu. Za glazbenu podlogu otvorenja bit će zadužena dva člana benda Bamwise, koji čine dub/reggae duo Jahstice Sound te Sergej Lugović, pokretač kluba Sirup.

Pločnik vas poziva da ga po prvi put posjetite, i u opuštenoj atmosferi, odličnoj glazbi i pokoji napitak upoznate vašeg novog sugrađanina.

Linker
20. travanj 2024 07:27