The Crown Season 1
 netflix
THE CROWN

Pogledajte trailer najskupljeg Netflixovog serijala dosad

Objavljen je prvi službeni trailer za originalni Netflixov serijal “The Crown” koji prati prve godine vladavine kraljice Elizabete II. Drama na Netflix dolazi u studenome, a već se sad šuška da se radi o izglednom kandidatu za nagradu Emmy iduće godine.

S uloženih 156 milijuna dolara mnogi smatraju da se radi o dosad najskupljem Netflixovom serijalu u kojem glavne uloge igraju Claire Foy i Matt Smith, a kreirao ga je i napisao britanski scenarist Peter Morgan, najpoznatiji po filmu “Kraljica” za koji je glumica Helen Mirren osvojila nagradu Oscar.

Radnja serijala započinje 1947., pet godina prije kraljičine krunidbe. Prva sezona, koja se sastoji od deset epizoda, prikazat će kraljičino vjenčanje za princa Philipa, smrt njenog oca, kralja Georgea VI. i njeno iskustvo kao 25-godišnje kraljice u poslijeratnoj Britaniji.

Netflixov plan je snimiti ukupno šest sezona serijala: svaka sezona bi pokrivala drugo desetljeće vladavine kraljice Elizabete II. čemu se mnogi nadaju jer bi to značilo da će se u serijalu pojaviti i princeza Diana te vojvotkinja Catherine.

Pogledajte prvi službeni trailer za serijal “The Crown”!

Linker
19. travanj 2024 23:47