JLP
LEŽERAN I NENAMETLJIV STIL

Reese Witherspoon - jedna od najbolje odjevenih holivudskih glumica

Američka glumica odlučila se počastiti šopingom u Pradi nakon što je dogovorila poslovnu suradnju koja bi mogla biti vrlo unosna.

Naime, Reese Witherspoon (38) i Nicole Kidman (47) zajedno će producirati i glumiti u ekranizaciji bestsellera Big Little Lies. Vrlo uspješan roman autorice Liane Moriarty privukao je dvije oskarovke koje već samim svojim angažmanom garantiraju uspjeh projekta.

Reese je šoping obavila brzinski budući je zaposlena majka troje djece: Ave (14), Deacona (10) i 22-mjesečnog Tennesseeja.

Glumica koja se proslavila u romantičnim komedijimama ulogama slatkih plavuša svog prvog i zasad jedinog Oscara zaslužila je pokazavši sav svoj talent u biografskoj drami o Johnnyju Cashu Walk the Line, a svojim elegantinim, ali ležernim i nenametljivim stilom isprofilirala se kao jedna od najbolje odjevenih glumica.

JLP

Foto: JLP

– Njen stil temelji se na klasičnim komadima odjeće, ali s istančanim osjećajem za detalje koji su presudni – samo je jedan od komentara modnih znalaca.

Južnjačka ljepotica, kako ju znaju zvati američki mediji, budući potječe s juga SAD-a, u braku je a agentom Jimom Tothom s kojim se vjenčala 2011. i dobila sina Tennesseeija, a s bivšim mužem Ryanom Phillippeom ima dvoje starije djece.

Linker
15. travanj 2024 05:58