Instagram/Rihanna
NOVI NASTAVAK

Rihanna snimila pjesmu za film 'Zvjezdane staze: S one strane'

U novom traileru filma “Zvjezdane staze: S one strane” predstavljena je nova Rihannina pjesma “Sledgehammer” koja će se naći na soundtracku dugo iščekivanog filma. Barbadoška pjevačica na novom je singlu surađivala s australijskom pjevačicom Siom.

Balada “Sledgehammer snimljena je baš za novi nastavak “Zvjezdanih staza” u kojem posadu USS Enterprisea, predvođenu kapetanom Jamesom T. Kirkom, napadnu izvanzemaljci koji uništavaju brod, a posadu ostavljaju zatočenu na nepoznatom planetu na kojem nisu sami, a misteriozna ratnica zna zašto se nalaze tamo.

U glavnim su ulogama Idris Elba kao glavni negativac i Sofia Boutella kao misteriozna izvanzemaljka, Chris Pine kao kapetan James T. Kirk, Zachary Quinto kao Spock, te Simon Pegg, Zoë Saldana, Karl Urban i Anton Yelchin u ulogama Scottyja, Uhure, Bones McCoya i Chekova.

Treći nastavak reboota popularnog filmskog serijala, koji je režirao Justin Lin, a scenarij su napisali Doug Jung i Simon Pegg, u naša kina stiže 21. srpnja u distribuciji Blitza. Pogledajte trailer uz zvukove naslovnog singla “Sledgehammer”!

Linker
18. travanj 2024 19:17