Bruno Ranković
ČETVRT STOLJEĆA KARIJERE

Tony Cetinski 25 godina karijere proslavio u rodnom gradu

Jedan od naših najboljih vokala četvrt stoljeća svoje glazbene karijere proslavio je velikim koncertom u rodnom gradu.

Tony Cetinski (46) povodom 25. godišnjece rada održao je koncert u pulskoj Areni, po mnogima, u jednom od najboljih koncertnih ambijenata na ovim prostorima i to na pozornici koju je specijalno za ovu prigodu dizajnirao arhitekt Ante Vrban.

Da ga vole ne samo Puljani, već i cijela Hrvatska, ali i obožavatelji iz Slovenije, Italije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Njemačke, Austrije i Švicarske bilo je očito na slavljeničkom koncertu koji je okupio ljude s raznim strana.

Za Tonyja je ovo bio posebno emotivan nastup budući se radi o jubileju njegova glazbenog stvaralaštva, a svoje emocije uspio je prenijeti i na svoju vjernu publiku izvođenjem svojih najvećih hitova poput „23. Prosinac“, „Blago onom tko te ima“, „Caruso“, „Umirem 100 puta dnevno“, „Kad žena zavoli“, „Ja sam zaljubljen“, „Tebe ne bih mijenjao“ i mnogih drugih.

Gost iznenađenja bio je makedonski slavuj iz Skopja, David Temelkov, sudionik zadnje sezone regionalnog X Factora, s kojim je Tony izveo veliki hit Lagala nas mala, kojeg je u originalu pjevao s Tošetom Proeskim.

Foto: Bruno Ranković

Linker
23. travanj 2024 21:51