Foto: profimedia
NASTUP U LISINSKOM

U Zagreb dolazi jedan od najboljih komičara - urnebesni Jimmy Carr!

U sklopu programa “London Calling Comedy” ponovo u Zagreb stiže proslavljeno ime svjetske stand up scene. Jimmy Carr s najnovijim  programom “Funny Business” stiže u subotu 17. rujna (početak od 19 sati) u koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog.

Jimmyjevi klipovi s nastupa na Youtubeu imaju milijunske preglede, a prošlogodišnji nastup u Lisinskom bio je rasprodan. Sve to govori u prilog činjenici da mlade internetske generacije jako vole Jimmyjev smisao za humor. Ponekad je nezreo, neotesan, nepristojan, ali i vrhunski smiješan pa ga s punim pravom smatraju britanskom stand up zvijezdom. Mediji ga vole nazivati komičarem koji nema dlake na jeziku, a u Lisinski se vraća s najnovijim materijalom pod nazivom “Funny Business“.

Jimmy Carr je stalno na televiziji (prošle godine je vodio treću sezonu serije “10 O’Clock Live”, petnaestu seriju “8 Out of 10 Cat’s” i specijalnu epizodu “Big Fat Quiz” i “8 Out of 10 Cats Does Countdown”). Nastupi uživo su ono u čemu je Jimmy najbolji. Njegovi dosadašnji uspjesi uključuju nagradu British Comedy za “najbolju stand up turneju” i nominaciju za nagradu Perrier. Na pozornici je još smješniji i razuzdaniji, a Funny Business je njegov potpuno novi show.

Preko milijun i pol ljudi vidjelo je Jimmyja uživo i njegova nova turneja prikazana je više od 200 puta u Britaniji od travnja 2014. do studenog 2015. A sada je red da se uz novi materijal nasmije i ostatak svijeta!

Ulaznice po cijenama od 120, 170 i 200 kuna potražite u Aquarius Music shopovima, na blagajni dvorane Lisinski i prodajnim mjestima u sustavu Ulaznice.hr.

Linker
24. travanj 2024 06:10