AMERIČKI SAN

Amra Silajdžić: Sviđaju mi se muževniji tipovi od Enriquea Iglesiasa

Pred holivudskim klubom stajalo je stotinjak obožavateljica i čekalo pjevača Enriquea Iglesiasa , a za to vrijeme, iza zatvorenih vrata, 26-godišnja sarajevska manekenka i glumica Amra Silajdžić ga je zavodila i – zavela! No, ljubavne iskre frcale su ipak samo pred kamerama, dok je Iglesias snimao spot za pjesmu “No Me Digas Que No” u kojem je Amra glavni ženski lik. A da su sve velike zvijezde u biti vrlo jednostavni ljudi, dokazao je i latinoglazbenik koji je tamnokosu ljepoticu iz Sarajeva čekao čak 12 sati.

– Na set sam kasnila zbog snimanja serijala “CSI: New York”, u kojem glumim francusku umjetnicu. Iznenadila sam se kad sam vidjela red žena koje su­ stajale pred diskotekom i čekale Enriquea, ali kad sam ga upoznala, bilo mi je jasno i zašto. Vrlo je simpatičan, duhovit, ležeran i ljubazan, iako se meni više sviđaju muževniji i ozbiljniji tipovi – kaže Amra Silajdžić, koja sa sedmogodišnjom kćerkicom Sofijom Vićentijević živi u Los Angelesu. Nakon modne karijere koju je ostvarila u Europi, lani se doselila u Kaliforniju, a s bivšim suprugom, srpskim biznismenom Vladimirom Vićentijevićem, živjela je na relaciji Pariz-Cannes.

­

– Gluma mi je bila glavna motivacija da se Sofia i ja preselimo i započnemo novi život. U Los Angelesu se osjećam kao dijete u Disneylandu: pohađam satove glume u Howard Fine Studiju, odlazim na audicije, a pružila mi se prilika raditi s profesionalcima poput glumca Toma Sizemorea s kojim sam glumila u filmu “Madoff, Made off with America”. Imam unajmljen stan u Holly­woodu i vrlo sam zadovoljna: blizu nam je Sofijina škola, supermarket i restorančići, okruženi smo prekrasnom prirodom pa često odlazimo na izlete i šetnje te se rekreiramo u obližnjem kanjonu – kaže “djevojka s najljepšim licem u BiH”, kako joj tepaju mediji u domovini.

Marijana Marinović

Pročitali ste skraćenu verziju teksta, sve o životu i karijeri Amre Silajdžić pronađite u tiskanom izdanju Glorije (br.837).

Linker
24. travanj 2024 18:40