VISOKI KRITERIJI

Barbara Kolar: Kad mi tip kaže da voli narodnjake, dođe mi da počnem plakati

U novom showu ‘Godišnjica mature’ koji s prikazivanjem kreće 21. veljače plavokosa voditeljica svoje će goste tjerati da s publikom podijele uspomene iz mladosti, a tim povodom Barbara Kolar prisjetila se i svog odrastanja, ali i podijelila neka svoja aktualna razmišljanja za Studio Jutarnjeg lista:

Voditeljica je, među inim, ispričala i da je bila štreberica: uvijek je zadovoljavajućim smatrala jedino prosjek 5.0., a najdraži predmet od prvog razreda bila joj je matematika, prenosi Jutarnji.hr.

Kaže da je slabo tulumarila i izlazila pretežito u kino i kazalište:

– Paralelno sam pohađala dvije srednje škole, “običnu” i “muzičku”, tek ponekad bih otišla na neki tulum. Svoje nisam navikla na redovite izlaske pa se događalo da me i onda kad bih htjela nekamo navečer izaći nisu pustili – prisjetila se voditeljica svojih mladenačkih dana.

Barbara je diplomirana veterinarka, a svoj voditeljski debi imala je prije 20 godina na Radio Samoboru. Kaže da je tada imala strahovitu tremu, no da se ona s vremenom pretvorila samo u pozitivno uzbuđenje. Ipak, priznaje da za novu emisiju osjeća malo panike:

– Spoj odgovornosti prema urednicama, poštovanja prema gostima i još neiskušan format uspio mi je ozbiljno dići razinu adrenalina – kaže televizijska zvijezda.

Na pitanje kakav mora biti muškarac koji bi ju oborio s nogu šarmantna voditeljica kaže da takvog vjerojatno nema u Hrvatskoj. Kaže da joj je bitno i da sa svojim odabranikom dijeli glazbeni ukus:

– Kad mi inače po svemu OK tip kaže kako se najbolje opusti na narodnjacima, dođe mi da počnem plakati – govori Barbara, čiji bi idealan muškarac morao voljeti muziku Novog vala, Georgea Michaela i grupu Muse, te Mozarta.

Linker
20. travanj 2024 06:11