zagreb, 010507 boris novkovic snima spot na posjedu udruge krila snimio igor nobilo
 Igor Nobilo
SAM OBJAVIO KRAJ

Boris Novković: Ljubav između mene i Ive završila je

Popularni kantautor na svom je Facebook profilu objavio kako je njegovoj trogodišnjoj ljubavi sa slikaricom Ivom Višošević došao kraj.

– Kako me ne bi krivo interpretirali i od ovoga pravili sapunicu odlučio sam ovim putem dati zvaničnu prvu i zadnju izjavu na tu temu – započeo je Boris Novković svoju izjavu na toj društvenoj mreži te obznanio da je prekinuo višegodišnju vezu.

– Ljubav između Ive i mene završila je. Bez obzira na nepomirljive razlike ta ista ljubav spojila nas je karmički, ne samo nas već i sve ljude u interakciji sa nama, oplemenila i obogatila naše i njihove živote bez obzira na ponekad teži put – napisao je glazbenik o njihovoj vezi te objasnio svoje viđenje njhovih zajedničkih godina:

– Zato i živimo u svakoj novoj reinkarnaciji, da prožmemo i prođemo određena iskustva, zato ljubav nikada ne treba osuđivati u kojim god okolnostima se dogodila i rodila, za sve postoji razlog. Puno smo dali i naučili jedno od drugog, ali došlo je vrijeme da svatko od nas krene dalje kako bi svoju misiju još bolje ispunili – stoji u Borisovoj objavi.

– Hvala za ljubav, bilo je neponovljivo i jedinstveno, jedino moguće za riječ koja nosi esenciju svega – zaključio je pjesnički.

Boris s bivšom suprugom Lucijom ima dva sina, Nou (6) i Bona (3).

Linker
25. travanj 2024 23:43