LONDON NA ČEKANJU
Danira Gović – pripreme za bebu
08.05.2010. 0 Autor: Gloria

U mladoj crnokosoj ženi koja je prošlu subotu uživala u suncu na šibenskoj rivi, rijetki prolaznici prepoznali su svoju 37-godišnju sugrađanku Daniru Gović, koja se proslavila ulogom sobarice u britanskom serijalu “Hotel Babylon”. Iste su je večeri mogli vidjeti i u HTV-ovom kriminalističkom serijalu “Mamutica”, u ulozi atraktivne ljubavnice jednog od likova, i opet je, zacijelo, nisu mogli povezati s djevojkom koja je tog vedrog dana uživala na klupi uz more.

Poznata Šibenčanka sa zagrebačkom adresom, koja se pojavila i u predstavi “Škrtčina” na Marulićevim danima, čeka svoje prvo dijete i ušavši u osmi mjesec trudnoće, već se lijepo zaoblila.

– Epizodu “Mamutice” u kojoj se pojavljujem, snimila sam lanjskog listopada dok mi se još nije nazirao trbuh, a posljednju sezonu serijala “Hotel Babylon” još preklani. Sada se, kad sam dobila de­­set kilograma, više ništa ne može sakriti – smije se glumica koja se, unatoč visokoj trudnoći, osjeća odlično i bez problema stalno je na relaciji Šibenik-Zagreb.

Naime, i otac njezina djeteta, tri godine mlađi inženjer elektrotehnike, rodom je iz Šibenika pa oboje često “skoknu dolje” svojima. Par, koji za­­jedno živi već tri i pol godine (otkako se Danira od­­lu­­čila iz Velike Britanije za stalno vratiti u Hrvat­sku), planira se vjenčati nakon Danirina porođaja.

– Ljubav je bila jedan od razloga što sam se vratila iz Londona u kojemu sam živjela 14 godina – kaže Danira Gović, koja je u međuvremenu glumila u RTL-ovoj sapunici “Zabranjena ljubav” – samozatajnu frizerku Angelinu.

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst pročitajte u novom broju Glorije (br.800), koji je na kioscima od 6. svibnja.

04.08.2015.
zagreb 27.07.2015
Hrvatski roboticari
na slici: marko pongrac, ivan kolaric, matej novosad, matko pribicevic, branimir caran, roko parac, jurica jerinic, (donji red) ivica kolaric, janko pribicevic, andro katanec
foto vedran peteh

Robofreakovi i Ivica Kolarić – hrvatski genijalni um

Profesor tehničke kulture iz Varaždina otkriva zašto su...

04.08.2015.
Gwen_Stefani_i_Gavin_Rossdale_00

Gwen Stefani i Gavin Rossdale razvode se nakon 13 godina braka

Poznati bračni par, oboje popularni glazbenici, potvrdio je...

03.08.2015.
Brenda_Brkušić_00

EKSKLUZIVNO Brenda Brkušić – Emmy posvećen Hrvatskoj

Poznata američka producentica dalmatinskih korijena u Los Angelesu...

28.07.2015.
Oxbo_00

Najbolja nedjeljna ponuda u Zagrebu!

U mladoj crnokosoj ženi koja je prošlu subotu…

0
komentara

Connect with Facebook