Ekskluzivni modni editorial ujedinio uspješne modele hrvatskih korijena

Pročitajte cijeli članak:

Snimanje modnog editorijala za novi broj GlorijeGLAM ujedinilo je omiške, zadarske i karlovačke snage u New Yorku.

Zadranka Julija Nydal (34) i Robert Konjić (40), maneken podrijetlom iz Karlovca, izgradili su uspješnu karijeru u svijetu mode, a samo za GlorijuGLAM snimili su modnu priču u New Yorku i to u suradnji s vizažisticom hrvatskih korijena, Viktorijom Bowers, čiji je suprug, američki fotograf Michael David Adams, snimio editorial.

No uspješnim modelima osim hrvatskih korijena poveznica je i Švedska. Julija, jedna od najzaposlenijih manekenki njujorške agencije Ford, u braku je sa švedskim tenisačem Thomasom Nydahlom, dok je Robert rođen u Göteborgu u Švedskoj, gdje su njegovi roditelji preselili još 1967. godine.

Švedski maneken hrvatskih korijena nikad nije slutio da će mu karijera u svijetu mode trajati tako dugo – Robert je već 20 godina jedan od najtraženijih muških modela, a snimio je kampanje za modne i draguljarske kuće: Valentino, Versace, Jil Sander, Vivienne Westwood, Paul Smith, Ralph Lauren, Marks and Spencer, Ray Ban, Missoni, Banana Republic, Saks Fifth Avenue, Tommy Hilfiger, Bally, Tiffany…

Ekskluzivni modni editorijal GlorijeGLAM sniman je na Bruklinškom mostu, u poznatoj boemskoj četvrti Soho te oko jedne od najprepoznatljivijih njujorških zgrada – nebodera Flatiron. Fotografije nastanka modnog editorijala, koje je snimila naša novinarka Marijana Marinović, pogledajte u fotogaleriji .

U novom broju luksuznog dvomjesečnika GlorijeGLAM, koji je u prodaji od 3. kolovoza, zavirite u bogati editorial, ali i pročitajte detalje iz privatnog života modela hrvatskih korijena. Uz novi broj lifestyle magazina očekuje vas i specijalni prilog na 36 stranica s modnim smjernicama za novu sezonu 2015./2016.

Linker
20. travanj 2024 18:34