Mario Lopez: Congrats to my girl @EvaLongoria & her awesome husband Pepe! Amazing weekend & honored to have been a part of it. So happy for you. Love you kid @courtneym_lopez #EvaAndPepe #TooMuchTequila #VivaMexico, Image: 286477285, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A
 Profimedia / Profimedia, Face To Face A
TREĆI BRAK

Eva Longoria blistala u vjenčanici Victorije Beckham

Eva Longoria i Jose Antonio Baston vjenčali su se u tajnosti u Meksiku, a vjenčanje je na svom Instagram profilu potvrdila 41- godišnja glumica, najpoznatija po ulozi u TV serijalu “Kućanice”.

– U našem vrtu, okruženi ljudima koje volimo, Pepe i ja smo se vjenčali – napisala je Eva Longoria i fotografijom otkrila da je uzela suprugovo prezime.

Američka glumica i poduzetnik Jose Antonio Baston razmijenili su zavjete u romantičnom okruženju uz zalazak sunca pred 200-tinjak uzvanika, među kojima su bili voditelj Mario Lopez, pjevač Ricky Martin, glumica Melanie Griffith i dizajnerica Victoria Beckham sa suprugom Davidom.

Eva je do oltara prošetala u bijeloj, vrlo jednostavnoj ali elegantnoj vjenčanici koju je samo za nju dizajnirala njena dugogodišnja prijateljica Victoria Beckham, koja joj je uz zajedniču fotografiju poželjela mnogo sreće u trećem braku. Naime, američka glumica iza sebe ima dva braka – sa zvijezdom telenovela Tylerom Christopherom i košarkašem Tonyjem Parkerom.

Linker
19. travanj 2024 08:31