FOTO Od seks simbola do neprepoznatljive mršavice

Pročitajte cijeli članak:

Američka glumica već godinama puni medijske stupce zbog svojeg izgleda. Iako je na početku karijere bila poznata po svojim oblinama i odličnoj formi, danas je Angelina Jolie (40) mršavica koja svakim svojim izlaskom zabrine obožavatelje.

Tako je bilo i nakon njenog odlaska na večeru s bivšim britanskim ministrom vanjskih poslova Williamom Hagueom. Slavna glumica tom je prilikom odjenula midi haljinu i zaogrnula se dugačkim sivim pončom, ali njena iscrpljenost nikome nije promaknula. Angelina se ponovno našla na naslovnicama zbog svoje mršavosti, a stručnjaci su procijenili kako glumica ima svega 35 kilograma.

Angelina Jolie pictured leaving Quaglino's Restaurant in Mayfair after dining with William Hague. They had arrived at 8pm and Angelian left via the front exit at 2215 while William Hague slipped away quietly through another door
<P>
Pictured: Angelina Jolie
<B>Ref: SPL1244144  250416  </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Foto: Splash / Splash News
Foto: Splash

Prije nekoliko je godina demantirala napise da boluje od poremećaja u prehrani.

– Cijeli život sam mršava. Da mogu samo tako nabaciti sedam kilograma, učinila bih to – izjavila je tada glumica, koja je uistinu uvijek bila vitka, ali je primjetno mršavija nego ranijih godina. Još 2011. se pričalo kako glumica dnevno unosi samo 600 kalorija, da jako rijetko pojede cjelovit obrok, a vrlo često zaboravlja uopće pojesti nešto. Tvrdnje da glumica ne jede dovoljno potvrdio je i japanski glumac Miyavi koji je glumio u Angelininom filmu “Nesalomljivi”.

– Potpuno se posvetila režiranju. Bila je vrlo odlučna. Iznenadio sam se koliko je smršavila za vrijeme snimanja u Australiji. Znate, nije jela mnogo – izjavio je Miyavi 2014. godine, nedugo nakon završetka snimanja.

HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CA, USA - JANUARY 16: Actress Angelina Jolie arrives at the world premiere of 'Kung Fu Panda 3' held at the TCL Chinese Theatre IMAX on January 16, 2016 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press/Splash News)
<P>
Pictured: Angelina Jolie
<B>Ref: SPL1210316  160116  </B><BR/>
Picture by: Xavier Collin/Image Press/Splash<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Foto: Splash / Xavier Collin/Image Press/Splash
Foto:Splash

Njenu mršavost mnogi pripisuju vrlo stresnom životu: Angelina i Brad imaju šestero djece, stalno rade na novim projektima, ona je UN-ova ambasadorica te je unatrag nekoliko godina prošla dvije teške operacije.

Slavna glumica 2013. godine podvrgnula se dvostrukoj mastektomiji nakon što je otkrila da nosi gen BRCA1 koji povećava rizik od nastanka raka, a dvije godine kasnije uklonjeni su joj jajnici i jajovodi nakon što joj je otkriven rani stupanj raka.

Za njeno zdravlje zabirnuti su njen suprug Brad Pitt i njezin otac Jon Voight, ali glumica ne planira usporiti – Angelina je potvrdila da će ponovno utjeloviti Zluradu u drugom nastavku filma Gospodarica zla, koji bi u kina trebao stići u svibnju iduće godine.

U fotogaleriji pogledajte koliko se Angelina promijenila od početka karijere pa sve do danas.

Linker
20. travanj 2024 03:41