NOVA LJUBAV

Frane Perišin ljubi bivšu voditeljicu Martu Žeguru

Dubrovački glumac Frane Perišin , zvijezda serijala “Larin izbor”, pronašao je novu ljubav. Riječ je o Marti Žeguri , 28-godišnjoj bivšoj voditeljici na Novoj TV i Miss Ekrana iz 2006. godine.

– Istina je, zaljubili smo se. Zajedno smo dva mjeseca – za Gloriju je ekskluzivno otkrio 51-godišnji glumac. Sretni par ovoga je vikenda uživao na sunčanoj zagrebačkoj Špici, a zajedno su se pojavili i na premijeri predstave “Idiot” u ZKM-u.

Tko je Frane Perišin?

Iako je iza rođenog Kaštelanina, koji već godinama živi i radi u Dubrovniku, a od nedavno privremeno stanuje u Zagrebu, već gotovo stotinu kazališnih predstava, te zapažene epizodne uloge u filmu “Vjerujem u anđele” i serijalima “Velo misto” i “Stipe u gostima”, široj javnosti postao je zanimljiv tek kao Tonči Zlatar u serijalu “Larin izbor”. Na facebooku ima i njegov fan club, u kojem muškarci uglavnom hvale njegovu glumu, dok žene raspravljaju o njegovim plavim očima.

Frane Perišin iza sebe ima jedan propali brak, u kojem je dobio sina Antu i kćer Anu, a iako se od bivše supruge Stane razveo prije četiri godine, kazao je da su ostali u odličnim odnosima.

Linker
10. travanj 2024 01:09