Sipa/Cropix
PODRŽALA ZARUČNIKA

Hayden Panettiere - teško razdoblje je iza nje

Američka glumica i zaručnica poznatog boksača Vladimira Klička (39) osjeća se odlično nakon što je potražila pomoć zbog postporođajne depresije.

– Ona je sada odlično. Stvarno se osjeća dobro nakon terapije – otkrio je izvor blizak obitelji, a Hayden Panettiere (26) sve je iznenadila dolaskom na meč svog zaručnika u Düsseldorf u Njemačkoj.

– Bila je sretna što može gledati Vladimirovu borbu – kazao je izvor, no nažalost Vladimir je meč izgubio od Tysona Furyja koji je postao novi svjetski prvak u teškoj kategoriji.

Hayden se u listopadu dobrovoljno prijavila u kliniku koja pruža pomoć kod postporođajne depresije zbog čega je prekinula i snimanje TV serije Nashville.

Instagram

FOTO: Instagram

Američka glumica s poznatim ukrajinskim boksačem dobila je kćer Kayju u prosincu prošle godine, a otvoreno je progovorila o problemu s kojim se suočila.

– Mnoge žene suočavanju se s postporođajnom depresijom, a u javnosti se premalo govori o tome. Isto tako, to stanje se i pogrešno percipira: ljudi misle da te žene ne vole svoju djecu i da žele im nauditi, a to nije točno – izjavila je tada mlada glumica, koja će još ovaj mjesec uživati sa zaručnikom i 11-mjesečnom kćeri, a u siječnju se vraća na snimanje popularne TV serije.

Linker
20. travanj 2024 16:14