Vladic_Mujkic_101009_316
LINEA PRIVUKLA POZNATE
Indira izvela svekrvu na CAP
10.10.2009. 0 Autor: Gloria

Za razliku od nedavno održanog Fashion.hr-a, gdje je većina poznatih dolazila u paru sa svojim boljim polovicama, drugu večer Nivea Cro A Portera, poznate Hrvatice pratile su u većinom ženskom društvu.

– Kako se moj suprug još uvijek brine za mene, poslao je svoju mamu da me čuva, tako da s­am revije gledala u društvu svekrve Željke Mujkić – izjavila je Indira Vladić Mujkić, pjevačica grupe Colonia.

– Došla sam zbog Linee, obožavam njihove modele a svidjela mi se i kolekcija Matije Vujice – izjavila je Indira, koja je na zagrebački velesajam došla odjevena u glamuroznu haljinicu od satena i tila, djelo Irine i Danijele Car iz Linee.

Glumica Sonja Kovač revije je odgledala u društvu prijateljice, a i njoj su se svidjele ženstvene kreacije Linee i Matije Vuice.

– Dečka nisam vodila sa sobom jer ga ne zanima ženska moda. S dečkima karta poker – izjavila je zvijezda tv serijala ‘Zauvijek susjedi’.

Branka Bebić, bivša Miss Hrvatske, oduševljena je izletom u manekenske vode kolegice Anice Kovač, no nju manekenstvo ju više ne zanima.

– Ne bi mi bio problem nositi reviju, ali sam se radije odlučila sjediti u publici – izjavila je Branka, koja je na drugu večer zagrebačkog modnog spektakla pratila u društvu sestre Milane Vlaović.

Pistom se prošetala i TV voditeljica Nikolina Pišek, koju su iz publike bodrili dečko Kristijan Curavić i kćer Hana, u društvu poduzetnice Snježane Mehun i njenog sina Dina. Nakon odrađene revije, Nikolina je pokušala naći mjesto u publici, no zbog velike gužve, stisnula se u krilu Nevena Ciganovića.

Splitska pjevačica Severina Vučković na revije je stigla iz Rijeke gdje s koreografkonjom Ivonom Brnelić uvježbava koreografiju za svoj koncert koji će se održati 17.listopada u beogradskoj Areni.

– Jako su mi se svidjeli modeli Linee Excclusive koje i privatno nosim – izjavila je Severina.

Barbara Ivezić

27.08.2015.
Tara Rosandic, Goran Markovic, Nives Ivankovic, Dado Cosic, Tihana Lazic, Dalibor Matanic, Ankica Juric Tilic_800

Matanićev ‘Zvizdan’ predstavljat će Hrvatsku na Oscarima

Definitivno najuspješniji film redatelja Dalibora Matanića koji je...

26.08.2015.
cover_800_edited-1

U NOVOJ GLORIJI Meryl Streep – glazbeni uzlet filmske dive

Svi mi moramo živjeti sa svojim pogreš­kama, a...

24.08.2015.
Tracy_Morgan_800

Tracy Morgan oženio se 14 mjeseci nakon tragične nesreće

Američki glumac i komičar koji je prije 14...

22.08.2015.
GEL_Jastuci_800

Neka naš dan započne mirnim i udobnim snom

Za razliku od nedavno održanog Fashion.hr-a, gdje je…

0
komentara

Connect with Facebook