Vladic_Mujkic_101009_316
LINEA PRIVUKLA POZNATE
Indira izvela svekrvu na CAP
10.10.2009. 0 gloria

Za razliku od nedavno održanog Fashion.hr-a, gdje je većina poznatih dolazila u paru sa svojim boljim polovicama, drugu večer Nivea Cro A Portera, poznate Hrvatice pratile su u većinom ženskom društvu.

- Kako se moj suprug još uvijek brine za mene, poslao je svoju mamu da me čuva, tako da s­am revije gledala u društvu svekrve Željke Mujkić – izjavila je Indira Vladić Mujkić, pjevačica grupe Colonia.

- Došla sam zbog Linee, obožavam njihove modele a svidjela mi se i kolekcija Matije Vujice – izjavila je Indira, koja je na zagrebački velesajam došla odjevena u glamuroznu haljinicu od satena i tila, djelo Irine i Danijele Car iz Linee.

Glumica Sonja Kovač revije je odgledala u društvu prijateljice, a i njoj su se svidjele ženstvene kreacije Linee i Matije Vuice.

– Dečka nisam vodila sa sobom jer ga ne zanima ženska moda. S dečkima karta poker – izjavila je zvijezda tv serijala ‘Zauvijek susjedi’.

Branka Bebić, bivša Miss Hrvatske, oduševljena je izletom u manekenske vode kolegice Anice Kovač, no nju manekenstvo ju više ne zanima.

- Ne bi mi bio problem nositi reviju, ali sam se radije odlučila sjediti u publici – izjavila je Branka, koja je na drugu večer zagrebačkog modnog spektakla pratila u društvu sestre Milane Vlaović.

Pistom se prošetala i TV voditeljica Nikolina Pišek, koju su iz publike bodrili dečko Kristijan Curavić i kćer Hana, u društvu poduzetnice Snježane Mehun i njenog sina Dina. Nakon odrađene revije, Nikolina je pokušala naći mjesto u publici, no zbog velike gužve, stisnula se u krilu Nevena Ciganovića.

Splitska pjevačica Severina Vučković na revije je stigla iz Rijeke gdje s koreografkonjom Ivonom Brnelić uvježbava koreografiju za svoj koncert koji će se održati 17.listopada u beogradskoj Areni.

- Jako su mi se svidjeli modeli Linee Excclusive koje i privatno nosim – izjavila je Severina.

Barbara Ivezić

19.12.2014.
Rihanna_00

Rihannin otac u pijanom stanju izbačen s njene humanitarne večeri

Otac slavne pjevačice izbačen je s humanitarne večeri...

19.12.2014.
Cameron_Benji_800

Cameron Diaz se zaručila

Popularna glumica i njen dečko Benji Madden (35)...

18.12.2014.
Cameron_Diaz_00

Cameron Diaz: Volim vikati na djecu!

Slavna glumica osjeća se odlično u ulogama zločeste...

19.12.2014.
vino_00

Najbolja Frankovka iz srca Slavonije

Za razliku od nedavno održanog Fashion.hr-a, gdje je…

0
komentara

Connect with Facebook