Ivu Babić dečko Antonio Nuić odveo je pred oltar - ali samo na filmu

Pročitajte cijeli članak:

Iako ne želi tradicionalno vjenčanje, zvijezda filma ‘Život je truba’ uživala je u svečanom činu pred oltarom, kamo ju je – ali samo na filmu – odveo redatelj Antonio Nuić, s kojim je u vezi tri godine.

Središnji događaji u filmu su božićni ručak i svadba, kao dva najveća obiteljska slavlja, pa je glumica prvi put u životu odjenula – vjenčanicu.

– Takva tradicionalna hrvatska svadba svidjela bi se mojim roditeljima. No nisam sigurna je li to ono što i sama želim. Kako još ne razmišljam o udaji, tako ni svoju svadbu ne mogu zamisliti – govori glumica Iva Babić (27), rođena Virovitičanka kojoj je redatelj Antonio Nuić, s kojim je u vezi već tri godine, pružio priliku da ode pred oltar – no zasad samo na filmu.

– On je skroman, dobar, duhovit… Ima još mnogo vrlina, ali ne bih htjela sve otkrivati. Ali on to zna, jer mu često govorim – hvali glumica svog dečka.

Josip Jurčić

Cijelu priču o mladoj glumici kojoj su se odškrinula vrata i inozemne karijere, te njenoj ljubavi s poznatim redateljem čitajte u novoj Gloriji koja je na kioscima od 3. prosinca.

Linker
24. travanj 2024 16:43