DŽEPNA VENERA

Jelena Jovanova: Filip Juričić je partner za poželjeti

Iako izgleda poput krhke džepne Venere – visoka je 164 centimetra i teška 48 kilograma – makedonska glumica Jelena Jovanova (29), zvijezda serijala “Tajne”, žena je nevjerojatne energije i velikih ambicija.

U Makedonskom narodnom kazalištu dosad je odigrala glavne uloge u 25 predstava, glumila je u filmu Angeline Jolie “U zemlji krvi i meda”, zaštitno je lice prvog makedonskog dizajnerskog parfema Actress, došla je do finala tamošnje verzije showa Ples sa zvijezdama, a novi joj je izazov uloga hrabre dobrice Marine Franić u TV serijalu “Tajne”.

– Kolege na setu me zezaju da pričam “kao Cigo”. Govorim mekano “l” i često griješim u padežima, kojih u makedonskom jeziku nema. No, sva k og dana sam sve bolja, a društvo na setu je odlično. Svi mi pomažu. Filip Juričić je partner kakvog sam samo mogla poželjeti, Stjepan Perić me nasmijava do suza, a na kave po gradu odlazim s Ksenijom Pajić, Iskrom Jirsak, Monikom Mihajlović i Katarinom Baban. Sretna sam što mi je pružena prilika za još jedno veliko i vrijedno iskustvo – kaže Jelena Jovanova.

Kristinka Šćavina

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Sve o životu makedonske glumice, zašto je posebno vezana za Zagreb, kako se našla u filmu Angeline Jolie te kako provodi vrijeme saznajet u tiskanom izdanju Glorije (br. 981).

Možete se pretplatiti na PDF izdanje Glorije – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, ali najviše štedite

pretplatom na 24 mjeseca.

Linker
17. travanj 2024 16:50