IMA VALJANO OBJAŠNJENJE

Jennifer Aniston: Mrzim kad mi kažu da izgledam odlično za svoje godine

Hollywoodska miljenica, kako ju znaju nazivati, rekla je kako mrzi kada joj kažu da izgleda odlično za svoje godine: Jennifer Aniston (45) smatra da danas ljudi općenito bolje izgledaju u svojim 40-ima nego što je to bio slučaj s generacijom od prije 30 godina.

– Mi smo puno zdraviji od prijašnjih generacija i u boljoj smo formi jer se znamo brinuti za sebe – objasnila je glumica, te nastavila:

– Mi se znamo hraniti zdravo, znamo za štetnost dodatnih šećera i masti i važnost pijenja vode a što prijašnje generacije nisu znale. A imamo i sve te silne preparate za kožu kojih prije nije bilo – rekla je Jennifer koja je zagovornica prirodnih proizvoda za njegu i zaštitno lice nekih linija organske kozmetike.

Sipa/Cropex

Foto: Sipa/Cropix

Glumica se u intervjuu WWD-u osvrnula i na činjenicu kako se ženski izgled uvijek spominje u kontekstu s godinama, dok to s muškarcima nikad nije slučaj.

Jennifer je zaručena s Justinom Therouxom (42) od 2012. a njihovoj vezi pripisuju se mnoge turbulencije: od čestih višemjesečnih razdvajanja do posjeta bračnom savjetovalištu prije braka.

Justin Theroux and Jennifer Aniston hold hands as they step out for a date night in the Tribeca neighborhood of New York City. The couple headed to dinner at Locanda Verde, located inside the Greenwich Hotel. 
<P>
Pictured: Jennifer Aniston and Justin Theroux
<P><B>Ref: SPL716240  120314  </B><BR/>
Picture by: Sharpshooter Images / Splash<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash / Sharpshooter Images / Splash

Foto: Splash

Jennifer Aniston nakon više od tri mjeseca ponovno sa zaručnikom

Jennifer Aniston i Justin Theroux: bračno savjetovanje prije braka

Linker
24. travanj 2024 11:54