Profimedia
KAO HOLOGRAM

Judy Garland vraća se na pozornicu

Jedna od najpoznatijih zvijezda zlatnog doba Hollywooda vraća se na pozornicu 48 godina nakon smrti zahvaljujući modernoj tehnologiji. Tvrtka Hologram USA, koja je na pozornicu već vratila Deana Martina, predstavit će hologram Judy Garland kao dio showa koji kreće na turneju 2017. godine.

Izvršni direktor tvrtke surađivao je s Joeyjom Luftom, sinom slavne glumice i pjevačice, kako bi što uvjerljivije napravili njezin hologram s nastupima iz “The Judy Garland Showa”, koji se prikazivao na CBS-u od 1963. do 1964. godine, a obožavatelji će moći uživati u njezinim najpoznatijim pjesmama poput “Over the Rainbow” i “The Trolley Song”.

– Bit će to jednosatni show u stilu Broadwayskih nastupa, s mnogo priče i mnogo glazbe – izjavio je Alki David, izvršni direktor Hologram USA.

Judy Garland osvojila je brojne nagrade – “dječji” Oscar za ulogu u filmu “Čarobnjak iz Oza”, Zlatni globus i posebnu nagradu Tony, bila je prva žena koja je dobila Grammyja za album godine te je još uvijek najmlađa dobitnica (sa samo 39 godina) Cecil B. DeMille nagrade za životno postignuće u filmskoj industriji. Najveća zabavljačica svih vremena, kako ju je jednom prilikom nazvao Fred Astaire, preminula je 1969. godine, a službeni medicinski izvještaj kao uzrok smrti navodi slučajno predoziranje tabletama.

Linker
20. travanj 2024 02:07