Instagram
PREKRILA TETOVAŽU

Kaley Cuoco rješava se uspomena na bivšeg supruga: Ispravljam svoje greške

Poznata glumica, zvijezda TV serije Teorija velikog praska, odlučila se riješiti svih uspomena na propali brak s Ryanom Sweetingom (28), a jedna od njih je i tetovaža njihog datuma vjenčanja na leđima.

Kaley Cuoco (29) objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj datum prekriva s novom tetovažom, a ispod koje je napisala da “ispravlja svoje pogreške” te da je naučila vrijednu lekciju koju će dobro zapamtiti: “Nemoj tetovirati datum vjenčanja”.

Zvijezda popularne TV serije Teorija velikog praska sa svojim je obožavateljima podijelila i rezultat – datum u rimskim brojevima zamijenio je leptir. – Duboko značenje, veće od života, iza ove prekrasne tetovaže je… to što je prekrila onu prije – napisala je Kaley.

Bivši par imao je jednake tetovaže, ali nije poznato je li se i američki tenisač odlučio riješiti svoje – Ryan je datum vjenčanja tetovirao na zglob ruke, unutar srca, a pokraj datuma stajalo je Kaleyino ime.

Kaley i Ryan vjenčali su se na Staru godinu 2013., a u rujnu ove godine objavili su da se rastaju nakon samo 21 mjeseca braka.

Linker
19. travanj 2024 15:00