Miela_Foric_Srna_210313
Mirela Forić Srna: Darija ne opterećujem problemima koje mogu riješiti sama
20.03.2013. 1 gloria

Magistrica ekonomije iz Zagreba ni inače se previše ne uzbuđuje oko nogometa i smatra da je njezin suprug, s kojim je u braku dvije i pol godine, pozvaniji da o njemu govori, a njezina je preokupacija dvoipolgodišnja kćerkica Kasia te modni portal Büro 24/7, čija je suvlasnica

- Kad je suprug u karanteni, čujemo se jednako kao i svaki drugi dan, osim što Darijo na dan utakmice isključi mobitel nakon podneva i koncentrira se isključivo na igru. Razgovaramo o svakodnevnim stvarima, s tim da ga ne opterećujem problemima koje mogu riješiti sama. Njegovi osjećaji uoči utakmica variraju jer nije svaka ista – objašnjava Mirela Forić Srna, koja se nikad nije opterećivala stereotipima o ženama nogometaša. Zadovoljna je što se ostvarila i kao supruga, i kao majka, i kao poslovna žena, a budućnošću se ne zamara.

Mirela Forić za portal Büro 24/7 intervjuirala je supruga, koji je, kad ga je zamolila za razgovor, isprva mislio da se šali. Kad su se napokon našli ‘jedan na jedan’ otkrio joj je kako ne bi promijenio niti jednu odluku u životu, da je nasjretniji bio kad se rodila njihova kćerkica Kasia te da mu je neispunjena želja – imati sina.

cover_950

Pročitali ste skraćenu verziju intervjua s Mirelom Forić Srna. Cijeli tekst u kojem govori o svom suprugu, kćeri i svakodnevnom obiteljskom životu  potražite u tiskanom izdanju časopisa Gloria (br. 950) kao i iskustva Franke Batelić, djevojke Vedrana Ćorluke te Angele Pletikose, supruge Stipe Pletikose o tome kako je biti u vezi s nogometašem te kako se važne utakmice odražavaju na njihov privatni život.

Ovdje se možete pretplatiti na PDF izdanje – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, no najviše štedite ako se pretplatite na 24 mjeseca. 

22.07.2014.
Cheryl_Cole_00

Cheryl Fernandez-Versini – mladenka u crnom

Poznata pjevačica i njezin suprug odlučili su proslaviti...

22.07.2014.
zvjezdani hobiji

Zvjezdani hobiji – kako se poznati opuštaju i što vole

Poznati i slavni unatoč mnogobrojnim obavezama uvijek pronađu...

22.07.2014.
Novak_i_Jelena_Đoković_00

Novak i Jelena Đoković: S novom energijom krećemo u nove izazove

Poznati tenisač objavio je na svom Facebook profilu...

22.07.2014.
Kim_Rob_Kardashian_800

Kim Kardashian nema suosjećanja za svog brata

Rob Kardashian (27) zadnijih pola godine bori se...

1
komentar

Connect with Facebook