Miela_Foric_Srna_210313

Mirela Forić Srna: Darija ne opterećujem problemima koje mogu riješiti sama

20.03.2013. 1 Autor: Gloria

Magistrica ekonomije iz Zagreba ni inače se previše ne uzbuđuje oko nogometa i smatra da je njezin suprug, s kojim je u braku dvije i pol godine, pozvaniji da o njemu govori, a njezina je preokupacija dvoipolgodišnja kćerkica Kasia te modni portal Büro 24/7, čija je suvlasnica

– Kad je suprug u karanteni, čujemo se jednako kao i svaki drugi dan, osim što Darijo na dan utakmice isključi mobitel nakon podneva i koncentrira se isključivo na igru. Razgovaramo o svakodnevnim stvarima, s tim da ga ne opterećujem problemima koje mogu riješiti sama. Njegovi osjećaji uoči utakmica variraju jer nije svaka ista – objašnjava Mirela Forić Srna, koja se nikad nije opterećivala stereotipima o ženama nogometaša. Zadovoljna je što se ostvarila i kao supruga, i kao majka, i kao poslovna žena, a budućnošću se ne zamara.

Mirela Forić za portal Büro 24/7 intervjuirala je supruga, koji je, kad ga je zamolila za razgovor, isprva mislio da se šali. Kad su se napokon našli ‘jedan na jedan’ otkrio joj je kako ne bi promijenio niti jednu odluku u životu, da je nasjretniji bio kad se rodila njihova kćerkica Kasia te da mu je neispunjena želja – imati sina.

cover_950

Pročitali ste skraćenu verziju intervjua s Mirelom Forić Srna. Cijeli tekst u kojem govori o svom suprugu, kćeri i svakodnevnom obiteljskom životu  potražite u tiskanom izdanju časopisa Gloria (br. 950) kao i iskustva Franke Batelić, djevojke Vedrana Ćorluke te Angele Pletikose, supruge Stipe Pletikose o tome kako je biti u vezi s nogometašem te kako se važne utakmice odražavaju na njihov privatni život.

Ovdje se možete pretplatiti na PDF izdanje – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, no najviše štedite ako se pretplatite na 24 mjeseca. 

09.02.2016.
Hugh_Jackman_00

Hugh Jackman – borba s rakom se nastavlja

Poznati glumac otkrio je na svom Instagram profilu...

08.02.2016.
Janica, Ivica i Elin Kostelic u LA na premijeri filma Gnothi Seauton

Obitelj Kostelić – glamurozna premijera u Americi

Ivica Kostelić u društvu svojih najdražih žena –...

08.02.2016.
Lady_Gaga_00

Poslušajte zašto su svi oduševljeni Lady Gaginom izvedbom američke himne

Američka pjevačica oduševila je svojom izvedbom američke himne...

03.02.2016.
Naomi_800

VIDEO Yamamay kolekcija za zaljubljene s potpisom Naomi Campbell

Magistrica ekonomije iz Zagreba ni inače se previše…

1
komentar