Celebrities attends the 38th Annual AAFA American Image Awards. Held @ 583 Park Avenue, New York City, NY. May 24, 2016. ?
 Splash / Photo Image Press / Splash News
IRIS APFEL

Najstarija modna ikona dizajnira kolekciju inspiriranu šezdesetima

Najstarija modna ikona današnjice, ekstravagantna i otkačena Iris Apfel, u 94. godini života kreirat će vlastitu modnu liniju u suradnji s Macyjevim brendom I.N.C.. Početkom ove godine Iris Apfel predstavila je liniju pametnih narukvica koje je dizajnirala u suradnji s brendom WiseWear, a sada je potvrdila kako će dizajnirati kolekciju “Iris Meets I.N.C. u kojoj će se naći odjeća i nakit inspirirani šezdesetima.

– Macy’s je bio prvi trgovački lanac u koji sam odlazila u shopping – otkrila je modna miljenica u čijoj će se modnoj kolekciji naći hlače s upečatljivim uzorcima, suknje i haljine A kroja te statement jakne.

IRIS, Iris Apfel, 2014., Image: 240316511, License: Rights-managed, Restrictions: ©Magnolia Pictures/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Foto: Profimedia, Everett / Profimedia, Everett
Foto: Profimedia, Everett

– U kolekciji sigurno neće biti mini suknji i topova bez rukava jer mislim da previše otkrivaju kod starijih žena – izjavila je Iris Apfel, dizajnerica interijera poznata po svom upečatljivom modnom stilu koja već desetljećima inspirira dizajnere i stiliste. Njezina modna linija bit će dostupna u trgovinama Macy’s te online od rujna ove godine, a kao najavu modne suradnje izdala je i vlastite emotikone.

Linker
26. travanj 2024 06:00