SNJEŽANA DUJMIĆ

Ne želim izbrisati lijepa sjećanja

Ne želim i nikada neću izbrisati lijepa sjećanja iz našeg zajedničkog života, jer je bilo više lijepoga nego ružnoga. Neću poderati naše zajedničke slike, neću prestati slušati radio iz nelagode da čujem Rajkove pjesme – kazala je Snježana Dujmić, supruga vođe Novih fosila Rajka Dujmića, u intervjuu za Arenu, gdje je prvi put progovorila o raskidu njihovog braka.

U intervju je potvrdila da su se “fizički odvojili jedno od drugoga”, ali i naglasila da razlog njezinog odlaska iz obiteljske kuće nije treća osoba.

Snježana i Rajko vjenčali su se 2. prosinca 1990. godine, a do tada su tri godine živjeli zajedno.Kada je glazbenik imao problema s alkoholom i drogom, ona je uvijek bila uz njega, a njihov je brak izgledao kao jedan od najskladnijih na estradi. Zato je i vijest o njihovom prekidu bila toliko iznenađenje.

– Otišla sam od njega 9. travnja, ali i dalje komuniciramo – objasnila je Snježana te dodala da je Rajko tražio da se vrati, ali ona o tome ne razmišlja – zasad. Da ljubav između njih dvoje nije do kraja nestala, odbjegla supruga pokazala je i završnom rečenicom u intervjuu za tjednik Arena.

– Rajko je bio, jest i ostat će zauvijek moja najveća ljubav – poručila je Snježana Dujmić.

Pročitajte više: RAJKO I SNJEŽANA DUJMIĆ: Rastava koja je sve iznenadila

Linker
24. travanj 2024 15:51