TWITTER
OSJEĆA SE PREKRASNO

Pink odgovorila svima koji su kritizirali njen "višak kilograma"

Popularna pjevačica nakon nedavnog pojavljivanja u javnosti naišla je na brojne negativne kritike na račun svog izgleda i medijske napise koji su se odnosili na “višak kilograma”.

Pink (35) je na svom Twitter profilu odgovorila svima koji su kritizirali njen izgled i humanitarni događaj sveli na priče o njenom “višku kilograma”.

– Vidim da su neki od vas zabrinuti za moje kilograme nakon što se me vidjeli na događanju gdje sam svojim prisutstvom podržala prijateljicu u njenoj humanitarnoj akciji za pomoć oboljelima od raka. I umjesto da sva pažnja bude na samom događanju, brojni mediji su se nažalost raspisali o mojim kilogramima – napisala je Pink na svom Twitteru i dodala kako joj je žao zbog toga, ali da se nema potrebu ispričavati zbog svog izgleda jer se osjeća odlično.

– Unatoč svim negativnim kritikama, osjećam se lijepo. Zapravo, osjećam se prekrasno! Stoga, dragi moji zabrinuti obožavatelji, molim vas da ne brinete više – napisala je pjevačica i dodala kako je jako sretna što je zdrava i što je svom tijelu priuštila vrijeme odmora, opuštanja i uživanja bez grižnje savjesti.

Linker
24. travanj 2024 00:59