Goran Mehkek / CROPIX/AFP/Cropix/
ŠTITE SVOJE BOGATSTVO

PREDBRAČNI UGOVOR Koga je ljubav zaslijepila, a tko se osigurao na vrijeme

Nakon što je Severina uplovila u bračne vode svi su se raspisali o predbračnom ugovoru prema kojem Igor Kojić (28) u slučaju razvoda neće tražiti nikakvu financijsku naknadu.

Iako zaljubljena do ušiju, pjevačicu ljubav očito nije zaslijepila i odlučila je osigurati svoju imovinu.

Facebook

Instagram

Predbračni ugovori nisu nepoznanica u svijetu slavnih i bogatih pa se tako većina zvijezda odlučuje riješiti novčano pitanje prije ulaska u brak, ali ima i onih koji su bili zaslijepljneni ljubavlju pa su, kada je došlo do razvoda,ostali bez dobrog dijela svog bogatstva.

Pogledajte tko se od slavnih odlučio osigurati ljubavi unatoč, a tko se opekao.

Mila Kunis (32) i Ashton Kutcher (37) potpisali su ugovor prema kojem će zvijezda TV serije Dva i pol muškarca poprilično isprazniti račun u slučaju nevjere.

– Ako je Ashton prevari, 25 milijuna dolara bit će joj lijepa utjeha – otkrio je prijatelj para nedugo nakon njihovog vjenčanja u srpnju ove godine.

Facebook

FOTO: Facebook

Kaley Cuoco (29), zvijezda TV serije Teorija velikog praska, nedavno je objavila kako se nakon manje od dvije godine braka razvodi od supruga, američkog tenisača Ryana Sweetinga (28). Obzirom da njih dvoje nemaju djece i da su potpisali predbračni ugovor očekuje se da će razvod biti uskoro i finaliziran .

Kaley Cuoco went with a pale blue coat, plaid shirt and skinny jeans, to grab lunch with hubby Ryan Sweeting at Villa Blanca in Beverly Hills.  The actress had her hair up, with shades, on Friday, November 21, 2014 X17online.com
JLP / Juliano-FK-Rol/X17online.com

FOTO: JLP

Jessica Simpson (35) nedavno je kao najveću financijsku pogrešku u životu izdvojila brak s Nickom Lacheyjem. Iako su se razveli prije deset godina, čini se da si poznata pjevačica još uvijek ne može oprostiti što nije potpisala predbračni ugovor. Zbog toga je par morao podjednako podijeliti sve što su stekli dok su bili u braku, što nije odgovaralo Jessici obzirom da je njena zarada od 35 milijuna dolara bila sedam puta veća od onoga što je Nick zaradio u to vrijeme.

JLP

FOTO: JLP

Gwen Stefani (45) i Gavin Rossdale (49) objavili su u kolovozu ove godine kako se rastaju nakon 13 godina braka. Par se vjenčao 2002. godine, ali nisu potpisali predbračni ugovor. Sada se bore oko skrbništva nad njihovo troje djece i nad imovinom, s time da se Gwenina zarada procjenjuje na 80 milijuna, dok Gavin vrijedi otprilike 35 milijuna, pa će slavna pjevačica ostati bez dijela svog imetka.

JLP
Gavin s bivšom suprugom Gwen Stefani i sinovima

FOTO: JLP

Jennifer Aniston (46) i Justin Theroux (44) vjenčali su se početkom kolovoza ove godine, a par je prije vjenčanja dugo bio u pregovorima oko predbračnog ugovora. Naposljetku su uspjeli dogovoriti ugovor koji vrijedi 170 milijuna dolara što ide na ruku slavnoj glumici obzirom da je njeno bogatstvo puno veće od bogatstva njenog supruga.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Nakon prvotnog šoka što se razvodi jedan od omiljenih holivudskih parova, Jennifer Garner (43) i Ben Affleck (43), svi su se raspisali o nepostojanju predbračnog ugovora što će prilično otežati njihov rastanak. Iako se Jennifer i Ben trude prikazati svoj razvod prijateljskim, navodno lome koplja oko imovine, a situaciju ne olakšava i to što su oboje u braku radili na brojnim projektima i zaradili popriličnu svotu.

JLP

FOTO: JLP

Mariah Carey (45) trenutno uživa u zagrljaju novog dečka, no prije godinu dana prolazila je kroz teško razdoblje nakon što su se ona i njen suprug Nick Cannon odlučili razvesti. Ipak slavna pjevačica i voditelj potpisali su predbračni ugovor u kojem su se između ostalog obvezali da neće istupati u medije u slučaju razvoda, a ako bilo koji od njih progovori o detaljima morat će platiti popriličan iznos.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Na nagovor odvjetnika Angelina Jolie (40) i Brad Pitt (51) su također potpisali predbračni ugovor prema kojem će Angelina dobiti skrbništvo nad djecom ako je Brad ostavi zbog nekog drugog. Jednako tako nakon razvoda svoje će bogatstvo podijeliti tako da slavni glumci dobivaju milijune s kojima su ušli u brak, dok se sve ono što su zaradili dok su bili vjenčani uplaćuje u fond njihove djece i dijeli na šest jednakih dijelova.

JLP

FOTO: JLP

Prije vjenčanja slavnog glumca Georgea Clooneyja (54) i uspješne britanske odvjetnice Amal Alamuddin (37) mediji su se raspisali o predbračnom ugovoru kojim je George želio zaštititi svoje bogatstvo procijenjeno na 200 milijuna dolara. Nije poznato je li Amal potpisala ugovor u kojem je stajalo da će dobiti šest milijuna kuna ukoliko se rastanu za manje od godinu dana, a za svaku sljedeću godinu taj iznos raste. Ipak, slavni je par nedavno proslavio prvu godišnjicu braka i čini se da su još uvijek zaljubljeni kao na početku veze.

Amal Clooney and George Clooney arrives at the 2015  Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Gala benefit in honor of the museum’s latest exhibit “China: Through the Looking Glass”  May 4, 2015 in New York.      AFP PHOTO /  TIMOTHY  A. CLARY
FOTO: AFP/Cropix / AFP

FOTO: AFP/Cropix

Vjenčanje Kim Kardashian (34) i Kanyea Westa (38) prošle je godine bilo u centru pozornosti, a prije njega i njihov zanimljiv predbračni ugovor. Kim će dobiti milijun dolara za svaku godinu braka s Kanyeom sve dok ta svota ne dosegne iznos od 10 milijuna dolara, stoji u ugovoru. Isto tako, Kim može zadržati njihovu vilu u Bel Airu, sve poklone, vjenčani prsten i sav prihod od showa, linije odjeće i drugih poslovnih projekata. Kanye je u ugovor stavio i da se Kris Jenner, majka slavne Kim, ne smije miješati u karijerne odluke para.

JLP

FOTO: JLP

Linker
17. travanj 2024 05:03