Robert Milas
U NOVOJ GLORIJI

Suzana i Damir Milačić - nakon šest godina veze napokon vjenčanje

Iako je svojedobno izjavila da je izgubila vjeru u brak, splitska slikarica i bivša misica Suzana Žunić (44) prošlu je nedjelju drugi put rekla “da” košarkaškom treneru Damiru Milačiću (40).

Šest godina, koliko je u vezi s rođenim Zagrepčaninom, očito je bilo dovoljno da nakon razvoda od nekadašnjeg nogometaša i izbornika Igora Štimca ponovno počne vjerovati u bračne zavjete.

– Sve je bilo baš onako kako sam priželjkivala: intimno, veselo i bez uobičajenog stresa i nervoze jer sam to već jednom prošla – našalila se Suzana, koja se za Damira udala u matičnom uredu u Splitu.

vjenčanje Suzana Žunić  Štimaci Damir  Milačić_foto Robert Milas
FOTO: Robert Milas

Foto: Robert Milas

Par je potom sa svojih stotinjak uzvanika do jutra slavio u restoranu Gusar, a najveselija su bila Suzanina djeca iz prvog braka – studentica turizma Mia (20), gimnazijalka Dea (17) te diplomirani menadžer i marketinški stručnjak Luka (25).

Dolores Tolić

Više o tome kako se razvila njihova ljubav, kako danas žive, ali i u kakvim je Suzana odnosima s bivšim suprugom Igorom Štimcem čitajte u novoj Gloriji koja je na kioscima od 15. listopada.

Linker
08. travanj 2024 14:25