Instagram
PONOSNA MAJKA

Tamara Ecclestone: Ja sam rođena da budem majka!

Tamara Ecclestone (29) početkom mjeseca je po prvi puta postala majka, kada je uz podršku svoga supruga Jaya Rutlanda (32) na svijet donijela malenu Sophiu.

Nakon što je svoje majčinstvo objavila putem Instagrama, uz komentar kako je to najbolja stvar koja joj se dogodila u životu, Tamara je sada priznala da se osjeća kao da je rođena da bude majka.

Pozirajući za novi broj Hello! magazina izjavila je:

– Majčinstvo je najbolja stvar koja mi se dogodila i uživam u svakoj sekundi. Znala sam da ću obožavati ovu ulogu, ali nisam znala da ću je obožavati toliko. Osjećam kao da sam rođena da budem majka – izjavila je ponosno Tamara.

Poznata starleta je dodala kako je oduvijek željela djecu i kako joj je kćer Sophia okrenula život naglavačke, ali da nikada nije bila sretnija.

– Kada je Sophia prvi puta zaplakala, osjetila sam toliko olakšanje – izjavila je te dodala kako joj je najveći strah bio da neće čuti njen plač.

– Savršena je! Rođena je s mnogo tamne kose i prekrasnim plavim očima – zaključila je za intervju Tamara priču o rođenju svoje djevojčice, koja je na svijet došla 17. ožujka.

Linker
28. travanj 2024 04:14