Mario Kucera
U NOVOJ GLORIJIGLAM

Tomislav Kuliš - samouki umjetnik osvojio svijet luksuza

Tomislav Kuliš oduvijek je htio pripadati glazbenom svijetu i osvojio ga je bez ijedne note, oslikavajući bicikle za hip-hop zvijezde, a onda je prešao na svijet luksuza.

Tomyboy, kako mu je umjetničko ime, oslikao je bicikle američkog hip-hop glazbenika Chrisa Browna i njujorškog manekena Tysona Beckforda, liniju kožnatih jakni nizozemske marke Susudio – jednu je kupio i nogometaš Southamptona Eljero Elia – glasovite gitare Gibson iz Nashvillea te bentley Sanele Dijane Jenkins, poslovne žene, dobrotvorke i lobistice iz Los Angelesa.

Na popisu njegovih klijenata su i pariška tvrtka S.T. Dupont, za koju je nedavno kreirao 6000 eura vrijedan komplet s kemijskom olovkom, upaljačem i rezačem cigara te proizvođač luksuznih satova Rolex, a samo za GlorijuGLAM napravio je portret naše kolumnistice Barbare Kolar, koja u novom broju luksuznog magazina piše o shopping terapiji.

Tomislav u novom broju GlorijeGLAM, koji je u prodaji od 3. kolovoza, otkriva detalje svojeg uspjeha, priznaje što bi mu bio najveći izazov te zašto se u Hrvatskoj osjeća kao kod kuće.

Uz novi broj lifestyle magazina na dar dobivate i modni prilog na 36 stranica koji vam donosi 285 ideja za novu modnu sezonu.

Napisao Damir Leljak

Linker
17. travanj 2024 15:54