Foto: Netflix
GLAZBA IZ POPULARNE SERIJE

Uskoro izlazi soundtrack serije "Stranger Things"

Neviđena pomama koja se uskovitlala oko odličnog Netflixovog serijala “Stranger Things” sada ima još jedan rukavac u koji može skrenuti budući da je na službenoj Facebook stranici serije najavljeno da će uskoro biti objavljen i soundtrack.

Soundtrack, kao uostalom i čitav serijal, uspješno evocira osamdesete i atmosferu iz horror i znanstveno-fantastičnih filmova koji su se snimali u ono vrijeme, a potpisuju ga Kyle Dixon i Michael Stein iz benda S U R V I V E.

Obožavatelji budno prate sve vezano uz serijal, otkako je 15. srpnja emitiran postao je jedna od najčešćih tema na društvenim mrežama i na brojnim internetskim stranicama, a hype koji se podigao oko njega gotovo je nevjerojatan. Radnja serijala smještena je u mali američki gradić 1983. godine gdje pod neobičnim okolnostima nestaje dječak Will. Potragu za njim provodi lokalna policija, njegovi prijatelji, ali i majka Joyce koju je maestralno utjelovila Winona Ryder.

Sudeći po dosadašnjim najavama, serijal će sigurno doživjeti i drugu sezonu, a dok je iščekujete možete ove ljetne dane iskoristiti za uživanje u osam epizoda prve koje će vas neizbježno podsjetiti na klasike osamdesetih kao što su “Goonies”, “E.T” ili “Standy by Me”.

Linker
19. travanj 2024 09:22