PR
U RATU I LJUBAVI

Žanamari - povratak pop glazbi

Nakon nekoliko godina rocka i suradnje s bendom J’Animals, pjevačica Žanamari Lalić novom pjesmom najavila je povratak pop glazbi. Povratnički singl “U ratu i ljubavi”, koji je snimila u duetu s Aleksandrom Kovač, napisala je kao posvetu prijateljici.

– Sve je počelo s ljubavnom boli moje prijateljice s kojom već toliko dugo suosjećam da sam joj na kraju posvetila pjesmu. Baš zato sam željela da se u pjesmi pojavi i prijateljica koja je tu kad najviše boli i za tu ulogu pozvala sam Aleksandru Kovač. Oduvijek sam oduševljena njezinim vokalom i izričajem, a za ovu pjesmu mi je baš trebala jedna jaka ženska energija koju ona ima – kaže Žanamari.

S jednakim žarom i Aleksandra komentira novu suradnju: Svježina pjesme, Žanini fantastični vokali i produkcija koja odiše kvalitetom bili su odlučujući u mojoj odluci da otpjevam dionicu zabrinute prijateljice.

Nova pjesma posebna je i po tome što je spot za pjesmu “U ratu i ljubavi” prvi spot njezina producentske kuće V.R.H. Productions, koju čine njezin suprug Mario Perčić, snimatelj Darko Vuković i producent Dejan Orešković.

Linker
19. travanj 2024 22:57