Sipa/Cropix
S KRALJEVSKIH DVORA

James Middleton: Malenom princu Georgeu želim biti najbolji ujak

Brat vojvotkinje od Cambridgea James Middleton (27) sudjelovao je u jednom od rijetkih intervjua u kojemu je otvoreno progovorio o odnosima unutar kraljevske obitelji.

– Malenom princu želim biti najbolji ujak, a to znači zabavan i smiješan – izjavio je James o odnosu s jednogodišnjim dječakom koji je osvojio srca brojnih obožavatelja kraljevske obitelji.

Na pitanje koliko često se viđaju, uspješni poduzetnik odgovara da su poput svake ostale obitelji te da se često čuju telefonski, imaju zajedničke ručkove ili se vide na kratkoj i usputnoj kavi.

– Vojvodi i Vojvotkinji želio sam pokloniti neku sitnicu i maleni pas Lupo učinio se kao odlična ideja- izjavio je o orginalnom poklonu James, a komentirao je i drugu Vojvotkinjinu trudnoću za koju je rekao kako je odlična vijest te da je jako uzbuđen zbog prinove koja je na putu.

– Nakon rođenja Georgea mnogobroji obožavatelji kraljevske obitelji diljem cijeloga svijeta slavili su s nama i to nam je bio dodatan razlog za radost- izjavio je i dodao kako su njegovi roditelji bili posebno uzbuđeni zbog prvog unuka.

Linker
26. travanj 2024 14:26