JLP
TURBULENTAN ŽIVOT POZNATE PLAVUŠE

Još jedan dramatičan preokret u životu Pamele Anderson

Nedugo nakon što je otkriveno da Rick Salomon (47) želi poništiti brak s Pamelom Anderson (47), u javnost su procurile informacije da je poznata glumica iz svoje kuće izbacila njegove kćeri, ali i njegovog psa Bumblebeea, kojeg više ne mogu pronaći.

Pamela je prošlog tjedna predala zahtjev za razvod u Los Angelesu, a njen suprug u Las Vegasu predao je zahtjev za poništenje braka tvrdeći da ga je zvijezda Spasilačke službe na prevaru dobila u brak.

Izvori bliski glumici otkrili su da je Pamela potpuno poludjela kad je čula što Rick planira, a kako bi mu se osvetila izbacila je njegovog omiljenog rotvajlera na ulicu.

Poznata glumica upozorila je Ricka, koji je zbog poslovnih obaveza u Las Vegasu, da njegove kćeri iz njegovog prvog braka i njegov pas moraju odmah iseliti iz njene kuće u Malibuu te se oglušila na njegove molbe da im dopusti da si najprije nađu novi smještaj.

Splash

FOTO: Splash

Rick želi dokazati da njihov brak nije valjan te da ga je Pamela obmanula i prevarom dobila u brak, a sve kako ne bi s njom morao podijeliti svoje bogatstvo, koje je procijenjeno na 16 milijuna dolara.

Poznata glumica i Rick prvi put su se vjenčali 2007. godine, ali sreća je kratko potrajala jer su se razišli nakon samo dva mjeseca te je glumica zatražila poništenje braka.

Ipak, odlučili su ponovno pokušati i u siječnju 2014. Pamela je priznala da su se njih dvoje vjenčali. Prvi zahtjev za razvod poznata glumica predala je u srpnju prošle godine, ali i uskoro odustala od te namjere, a čini se da su ovog puta oboje složni da je njihovom drugom braku došao kraj.

Linker
24. travanj 2024 22:05