BEVERLY HILLS, CA- JANUARY 12: Actor Idris Elba (L) and Naiyana Garth attend The Weinstein Company & Netflix 2014 Golden Globes After Party held at The Beverly Hilton Hotel on January 12, 2014 in Beverly Hills, California.
 Splash
ISELIO IZ ZAJEDNIČKOG DOMA

NOVA LJUBAV Idris Elba prekinuo trogodišnju vezu zbog Crne pantere

Britanski glumac prekinuo je dugogodišnju vezu s djevojkom Naiyanom Garth s kojom ima sina Winstona, piše Hello.

Idris Elba (43) nedavno je iselio iz londonskog doma koji je dijelio s vizažisticom i njihovim 22-mjesečnim sinom, ali nije otišao daleko – preselio je u stan u blizini kako bi mogao provoditi što više vremena sa svojim sinom.

– Nedavno su se razišli i još ne može razgovarati o tome – izjavio je izbor blizak Naiyani i dodao kako je iznenađena što svi već znaju za prekid.

Splash

FOTO: Splash

Idris i Naiyana vezu su započeli 2013. godine, a roditelji su postali u travnju 2014. Šuškanja o problemima krenula su prošlog mjeseca kada je britanski glumac na dodjelu SAG nagrada stigao u pratnji svoje 13-godišnje kćeri Isan, koju je dobio u braku s bivšom suprugom Kim, a dodatna nagađanja potaknuo je kada je u govoru na dodjeli Britanski filmskih nagrada zahvalio svima, ali ne i svojoj dugogodišnjoj partnerici.

Reuters/EPH

FOTO: Reuters/EPH

Vijesti o njihovom prekidu dolaze samo par dana nakon što je poznati glumac, zvijezda TV serije Luther, viđen kako partyja u njujorškom klubu sa slavnom manekenkom Naomi Campbell, s kojom se u posljednje vrijeme, tvrde prijatelji, posebno zbližio. Idris i Naomi postali su prijatelji 2014. kada je glumac sudjelovao na njezinom humanitarnom događanju Fashion For Relief, a nagađa se kako bi upravo fatalna manekenka mogla biti razlog njegova razlaza s Naiyani.

NAOMI CAMPBELL
At the GQ fashion show during the GQ style night at the Wappenhalle, Munich, Germany, 9th July 2007.
full length black dress shoes sandals strappy Azzedine Alaia gladiator hand on hip
 CAP/PPG
'Goran Nitschke/People Picture/Capital Pictures
 *** Local Caption *** 00323191 Photo via Newscom/capphotos022495/** No Spain or Germany **/0707101320
Sipa/Cropix / People Picture/Capi/NEWSCOM/SIPA

FOTO: Sipa/Cropix

Posljednja javnosti poznata ljubav slavne manekenke bio je ruski poduzetnik Vladislav Doronin s kojim je 2013. godine prekinula petogodišnju vezu, a čini se da je Crna pantera sada osvojila slavnog glumca.

Linker
19. travanj 2024 10:04